Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home design μακέτα

Λεωνίδας Κουτσογιάννης

Κουτσογιάννης: Είναι ευθύνη όλων μας να μην επιστρέψουμε στο μισαλλόδοξο παρελθόν

Ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΚΙΝΑΛ Αργολίδας για την «μαύρη» επέτειο της 21ης Απριλίου.

Στην επέτειο της μαύρης σελίδας της 21ης Απριλίου, ας θυμηθούμε ότι τη Δημοκρατία επανέφεραν στην χώρα μας οι πολίτες, μετά από μια περίοδο εκφυλισμού των ανθρώπινων δικαιωμάτων, της λειτουργίας των θεσμών,  της παιδείας  και των πολιτικών κομμάτων.

Επομένως είναι ευθύνη όλων μας να μην επιστρέψουμε στο μισαλλόδοξο παρελθόν, επειδή μια μερίδα ημιεγγράμματων, λαϊκιστών και εν πολλοίς ιδιοτελών πολιτικών προσώπων, εργαλειοποίησαν την κρίση ως εφαλτήριο πολιτικού τους οφέλους, χρησιμοποιώντας το θυμό, την οργή και την ασύμμετρη πληροφόρηση της μεγαλύτερης μερίδας των συμπολιτών μας…!

Οι επερχόμενες εκλογές δεν είναι απλώς μια τυπική διαδικασία, αλλά θα δείξουν αν ως πολίτες κατανοήσαμε  την ανάγκη αλλαγής  νοοτροπιών, συμπεριφορών και ως εκ τούτου την μετάβασή μας σε ποιοτική Δημοκρατία των πολιτών & όχι των συντεχνιακών – προσωπικών συμφερόντων που ως «σύστημα παθογένειας» θα μας απομονώσει από τον Ευρωπαϊκό πολιτισμό.

Ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΚΙΝΑΛ Αργολίδας
Λεων. Ζ. Κουτσογιάννης

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.