Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κουμπαράς αγάπης

Κουμπαράς αγάπης για το μικρό Παναγιώτη

Αληλλεγγύη από την ΚΕΔΑΜ.
από admin3
ΔημοσιεύτηκεΠαρ. 12 Ιαν. 2018
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Για ακόμη μία φορά η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Άργους Μυκηνών συμβάλλει από κοινού με τους Δημότες Άργους Μυκηνών και δίνει τη δυνατότητα σε ένα τετράχρονο αγοράκι και την οικογένειά του να συνεχίσουν τον ελπιδοφόρο αγώνα τους. Ο Παναγιώτης Μπούφας διαγνώσθηκε ότι πάσχει από όγκο εγκεφάλου (διάχυτο γλοίωμα γέφυρας - DIFFUSE  INTRINSIC PONTIVE GLIOMA) σύμφωνα με το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία». Αυτή την περίοδο του χορηγείται  θεραπεία στο Λονδίνο στην Harley Street Clinic.

Στην υπ’ αριθμ. 104/2017 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΑΜ, ο Πρόεδρος Πέτρος Διολίτσης πρότεινε σε κάθε εκδήλωση που θα πραγματοποιούσε η ΚΕΔΑΜ και ο Δήμος Άργους Μυκηνών να υπάρχει ένας Κουμπαράς Αγάπης για να προσφέρει ο καθένας ότι δύναται με γενικό σκοπό την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα του παιδιού και της οικογένειας. 

Σήμερα ο Κουμπαράς Αγάπης για το μικρό Παναγιώτη άνοιξε. Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ κ. Πέτρος Διολίτσης και η Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑΜ κα Ελισάβετ Δήμα παρέδωσαν τα χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί στην μητέρα του παιδιού, Ελένη Καπετάνου. Δύναμη, θετική σκέψη, αγάπη και ελπίδα είναι οι ευχές που της έδωσαν. Γιατί ο αγώνας του Παναγιώτη Μπούφα συνεχίζεται. Ας του δώσουμε τη δυνατότητα να απολαύσει τη χαρά της ζωής με ασφάλεια. 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org

YUBI2