Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κωστούρος πίτα ΣΕΤ

Κωστούρος: Η αυτοκριτική όλων θεωρείται απαραίτητη για την ανάπτυξη του τουρισμού

Ο ΣΕΤ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΣΕΤ Τολού παρευρέθηκε ο Δημήτρης Κωστούρος. Με την παρουσία πολλών μελών του συλλόγου και των μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου Επαγγελματιών Τολού ο δήμαρχος Ναυπλιέων κατά το χαιρετισμό του, μετά από τις ευχές του για προσωπικές και επαγγελματικές επιτυχίες, μεταξύ άλλων τόνισε:

«Ο ΣΕΤ Τολού είναι ζωντανό παράδειγμα συλλόγου δουλειάς και προόδου. Η συνεργασία του Δήμου με τον σύλλογο είναι δεδομένη και αυτονόητη , αφού  η πολιτική του Δήμου όσον  αφορά τον τουρισμού και η συγκρότηση πλέον της επιτροπής τουρισμού δίνει βήμα και ώθηση στους φορείς και επιχειρηματίες του χώρου, τόσο στην επιλογή των στόχων όσο και στη συμμετοχή στις εκθέσεις, που στηρίζονται εξ ολοκλήρου και οικονομικά από το Δήμο. Η αυτοκριτική όλων μας θεωρείται απαραίτητη για να προχωρήσουμε στην περαιτέρω προώθηση και ανάπτυξη του τουριστικού μας προϊόντος".

Κωστούρος πίτα ΣΕΤ

Banner Home Design

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.