Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
test κορωνοϊός

Κορωνοϊός: Τρέχουν να προλάβουν στη Λακωνία μετά τα τρία κρούσματα σε Μολάους και Σπάρτη

Οι προσβληθέντες από τον ιό αναρρώνουν στα σπίτια τους. Ο ένας από αυτούς επρόκειτο να υποβληθεί σε εγχείρηση.

Ένας από τους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου που δεν είχαν πληγεί ιδιαίτερα μέχρι τώρα από τον κορωνοϊό, ήταν η Λακωνία. Ωστόσο από χθες επικρατεί ανησυχία στην περιοχή μετά την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ που κατέγραφε τρία κρούσματα στο νομό.

Όπως ενημέρωσε ο δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας το ένα από αυτά διαγνώστηκε στο νοσοκομείο Σπάρτης κατά τη διάρκεια προεγχειρητικού ελέγχου και δύο στο Νοσοκομείο των Μολάων. Και οι τρεις αναρρώνουν κατ' οίκον, καθώς δεν χρειάστηκε νοσηλεία.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι ιχνηλατήσεις με τις υγειονομικές αρχές να τρέχουν να προλάβουν τυχόν διασπορά που θα απέβαινε μοιραία για την υγεία του πληθυσμού και για την τοπική οικονομία

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο δήμαρχος Σπάρτης:

«Όπως γνωρίζετε, διαγνώστηκαν 3 κρούσματα κορωνοϊού - ένα στο Νοσοκομείο της Σπάρτης (κατά τη διάρκεια προεγχειρητικού ελέγχου) και 2 στο Νοσοκομείο των Μολάων!

Και στις 3 περιπτώσεις δεν χρειάστηκε νοσοκομειακή περίθαλψη και βρίσκονται τώρα υπό περιορισμό στα σπίτια τους, όπως προβλέπουν οι διατάξεις και τα πρωτόκολλα!

Τους ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση.
Χρειάζεται προσοχή από όλους μας!
Καμία χαλάρωση της προσπάθειας!
Όχι πανικό

Να μην συγχρωτιζόμαστε σε κλειστούς χώρους, να κρατάμε αποστάσεις, να φοράμε μάσκες, να πλένουμε συχνά τα χέρια μας, κλπ. ακριβώς όπως προβλέπουν οι διατάξεις οι οποίες συντάχθηκαν από τους επιστήμονες για το καλό όλων μας!»

Home design

Riviera Banner

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.