Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

Κορωνοϊός στο Ναύπλιο: Σπεύδουν τώρα να ακυρώσουν όλες τις εκδηλώσεις

Το πρωί της Τρίτης πήρε την πρωτοβουλία ο δήμαρχος Κωστούρος να ακυρώσει όλες τις εκδηλώσεις που περιέχονται στο πρόγραμμα του ΔΟΠΠΑΤ για τον Αύγουστο

Στην απόφαση να ακυρώσει όλες τις εκδηλώσεις που περιέχονται στο πρόγραμμα του ΔΟΠΠΑΤ, και είναι προγραμματισμένες μέχρι τις 31 Αυγούστου 2020, προχώρησε το πρωί της Τρίτης ο δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτρης Κωστούρος.

Να σημειωθεί ότι το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην πόλη και συγκεκριμένα στην ποδοσφαιρική ομάδα του Πανναυπλιακού ανακοινώθηκε την Κυριακή, ενώ τα μεσάνυχτα της Δευτέρας βρέθηκαν θετικά ακόμα τέσσερα κρούσματα, τα τρία στην ομάδα και ένα σε φιλικό πρόσωπο παράγοντα που διαμένει στην περιοχή του δήμου Άργους.

Την ίδια ώρα ανάστατοι είναι οι επαγγελματίες της πόλης, ο σύλλογος των οποίων απευθύνει έκκληση να τηρούνται με συνέπεια και ευλάβεια τα μέτρα πρόληψης και προστασίας, όπως αυτά ορίζονται από το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο.

Ο Δημήτρης Κωστούρος το πρωί της Τρίτης δήλωσε ότι αναλαμβάνει την ευθύνη της ακύρωσης όλων των εκδηλώσεων, «με μοναδικό κριτήριο την αδιαπραγμάτευτη προστασία της υγείας των δημοτών».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Δήλωσε συγκεκριμένα ο δήμαρχος:

Με μοναδικό κριτήριο την αδιαπραγμάτευτη προστασία της υγείας των δημοτών που οφείλει να αποτελεί για κάθε Δήμαρχο την κορυφαία προτεραιότητα, αναλαμβάνω την ευθύνη της ακύρωσης όλων των εκδηλώσεων (εκδηλώσεις που περιέχονται στο πρόγραμμα του ΔΟΠΠΑΤ Δήμου Ναυπλιέων για τον Αύγουστο) που είναι προγραμματισμένες μέχρι τις 31 Αυγούστου 2020.

Δεν είναι μια ευχάριστη απόφαση την οποία λαμβάνω μετά από πολλή σκέψη.

Τα επιδημιολογικά δεδομένα τα οποία δείχνουν ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων του COVID 19 σε όλη τη χώρα μας, επιβάλλουν να κάνουμε ότι είναι δυνατό για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και τους γύρω μας.

Με την κοινή ανησυχία για τις πιθανές επιπτώσεις, κοινωνικές και οικονομικές της πανδημίας, μένουμε δίπλα στους ανθρώπους - επαγγελματίες - επιχειρηματίες που πλήττονται αλλά μένουμε και ασφαλείς, τηρούμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας και αξιολογούμε την κατάσταση κάθε μέρα με ιδιαίτερη υπευθυνότητα για να λαμβάνουμε τις σωστές αποφάσεις.

Banner Home Design

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.