Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

Κορωνοϊός στο Ναύπλιο: Όχι σε ακραίες συμπεριφορές και πανικό λέει ο δήμαρχος, μετά τα αλλεπάλληλα κρούσματα

Η ιατρική παρακολούθηση όσων διαγνώστηκαν ή και νόσησαν από τον ιό στο Ναύπλιο, δεν απαίτησε νοσηλεία και όλοι βρίσκονται στα σπίτια τους υπό παρακολούθηση

Ψύχραιμη και λογική αντιμετώπιση της κατάστασης που απορρίπτει τις ακραίες συμπεριφορές και φυσικά τον πανικό συστήνει ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, μετά τα αλλεπάλληλα θετικά κρούσματα κορωνοϊού, στην πόλη του και στην Αργολίδα.

Ήδη στο Ναύπλιο λαμβάνονται μέτρα, που ξεκίνησαν με το κλείσιμο αθλητικών και άλλων δημοτικών χώρων που απολυμαίνονται, ενώ παράλληλα συνεχίζονται ιχνηλατήσεις και δεκάδες τεστ.

Το πρώτο κρούσμα διαπιστώθηκε στην ποδοσφαιρκή ομάδα του Πανναυπλιακού, την Κυριακή. Σήμερα Πέμπτη και ενώ τα κρούσματα μέρα με την ημέρα πολλαπλασιάζονται, ο δήμαρχος δήλωσε:

Από την πρώτη στιγμή της διάγνωσης κρουσμάτων COVID 19 στην περιοχή μας ενημερώσαμε και λάβαμε τα απαραίτητα μέτρα όπου αυτά χρειάζονταν.

Η ιατρική παρακολούθηση των συμπολιτών μας οι οποίοι διαγνώστηκαν ή και νόσησαν από τον ιό δεν απαίτησε νοσηλεία και όλοι βρίσκονται στα σπίτια τους υπό παρακολούθηση.

Εύχομαι σε όλους ταχεία ανάρρωση και σύντομα να τους δούμε γερούς και δυνατούς.
Χρειαζόμαστε από όλους τη μέγιστη προσοχή που μπορούμε να δείξουμε. Η χρήση μάσκας δεν είναι δειλία είναι υπευθυνότητα!

Η διαφύλαξη των αποστάσεων δεν δηλώνει ατολμία αλλά συνέπεια για τη διαφύλαξη της υγείας όλων.
Το πλύσιμο των χεριών και οι κανόνες υγιεινής δεν είναι φόβος αλλά φροντίδα για τους αγαπημένους και τους εαυτούς μας.

Όλα αυτά μαζί είναι η ψύχραιμη και λογική αντιμετώπιση της κατάστασης που απορρίπτει τις ακραίες συμπεριφορές και φυσικά τον πανικό.
Η ευθύνη και η συνέπεια στην τήρηση των μέτρων προστασίας μαζί με την λογική και ψύχραιμη αντιμετώπιση της καθημερινότητας είναι τα συστατικά της δικής μας προστασίας.

Black friday home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.