Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Epimelitirio Argolidas

Νοσοκομείο Ναυπλίου

Κορωνοϊός στο Ναύπλιο. Ήρθε από Ρουμανία πριν 10 ημέρες

Η γυναίκα προσήλθε στο νοσοκομείο της πόλης επειδή δεν αισθανόταν καλά και βρέθηκε θετική στον Covid-19.

Με ψυχραιμία και επαγγελματισμό χειρίστηκαν στο νοσοκομείο Ναυπλίου την περίπτωση μίας γυναίκας η οποία προσήλθε το βράδυ της Τρίτης 14/7 στη νοσηλευτική μονάδα επειδή αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Αμέσως υπεβλήθη σε τεστ για Covid-19 το οποίο βγήκε θετικό μέσα σε λίγα λεπτά, όπως παρέχει την δυνατότητα το μηχάνημα που έχει προμηθευτεί το Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας για την εξέταση τέτοιων περιπτώσεων.

Πρόκειται για εισαγόμενο κρούσμα από Βαλκανική χώρα, ενώ ανάλογη περίπτωση είχαμε και στο νοσοκομείο Καλαμάτας προ ολίγων ημερών.

Συγκεκριμένα η 60χρονη Ρουμάνα εισήλθε στη χώρα μας πριν από 10 ημέρες από τον Προμαχώνα, όπου αρχικά είχε βρεθεί αρνητική σε τεστ για τον κορωνοϊό. Στη συνέχεια έφθασε στο Ναύπλιο, όπου σήμερα κατά τις 9 με 9:30 το βράδυ προσήλθε στο νοσοκομείο της πόλης γιατί δεν αισθανόταν καλά.

Από τη νοσηλευτική μονάδα τηρήθηκε κατά γράμμα το σχετικό πρωτόκολλο, με την γυναίκα από την παθολογική κλινική που εξετάστηκε αρχικά, να μεταφέρεται στη συνέχεια στο ειδικό δωμάτιο απομόνωσης που έχει διαμορφωθεί γι' αυτές τις περιπτώσεις.

Η 60χρονη αυτή την στιγμή βρίσκεται σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ καθ' οδόν για το νοσοκομείο αναφοράς για τον κορωνοϊό «Σωτηρία», στην Αθήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Με αυστηρά μέτρα προφύλαξης η διακομιδή της 60χρονης με κορωνοϊό από το Ναύπλιο (Pics)

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.