Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχαιολογικό Μουσείο Ναυπλίου

Κορωνοϊός στο Ναύπλιο: Εντοπίστηκε κρούσμα σε εργαζόμενο στο Αρχαιολογικό Μουσείο

Σε κατ' οίκον καραντίνα ο υπαλλήλος. Πραγματοποιήθηκε απολύμανση στο μουσείο το οποίο παραμένει ανοιχτό.

Ειδικό συνεργείο βρέθηκε σήμερα στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ναυπλίου προκειμένου να πραγματοποιήσει απολύμανση σε όλους τους χώρους, μετά τον εντοπισμό θετικού κρούσματος κορωνοϊού σε εργαζόμενο της δομής.

Σύμφωνα με πληροφορίες το κρούσμα αφορά κάτοικο του Δήμου Επιδαύρου που εργάζεται στην εν λόγω δημόσια υπηρεσία στο Ναύπλιο, και ο οποίος βρίσκεται ήδη σε κατ' οίκον καραντίνα στο χωριό του.

Ο ίδιος δεν αποτελεί επαφή των δύο επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στο Λυγουριό και ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία ιχνηλάτησης των επαφών του, φιλικών και επαγγελματικών, προκειμένου να διαπιστωθεί αν και κατά πόσο υπάρχει διασπορά της νόσου στο περιβάλλον του.

Η είδηση είναι γνωστή από χθες και γι' αυτό από την Εφορία Αρχαιοτήτων Αργολίδας ελήφθη η απόφαση για απολύμανση στον χώρο η οποία ολοκληρώθηκε σήμερα.

Το μουσείο μετά την απολύμανση άνοιξε ξανά και συνεχίζει να είναι επισκέψιμο στο κοινό, μέχρι νεωτέρας. Σύμφωνα με πληροφορίες την Παρασκευή στο χώρο θα βρίσκεται συνεργείο του ΕΟΔΥ και θα πάρει δείγματα για τεστ Covid από τους υπαλλήλους.

Home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.