Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο Λυγουριό

Κορωνοϊός στο Λυγουριό: Αρνητικά τα πρώτα τεστ. Ο ΕΟΔΥ πήρε δείγματα από μαθητές και καθηγητές

Εντοπίστηκε νέο κρούσμα στον Δήμο Επιδαύρου το οποίο δεν σχετίζεται με τα δύο ήδη επιβεβαιωμένα και αφορά εργαζόμενο στο Ναύπλιο.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι ιχνηλατήσεις των επαφών των κρουσμάτων κορωνοϊού που ανιχνεύτηκαν τις τελευταίες ημέρες στην Αργολίδα, με το Λυγουριό να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μετά τις δύο μολύνσεις που εντοπίστηκαν σε έναν νεαρό άνδρα, υπάλληλο καφετέριας, και σε μία νεαρή γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες χθες ελήφθησαν συνολικά 60 δείγματα σε όλη την Αργολίδα, εκ των οποίων περίπου τα μισά αφορούν την περιοχή της Επιδαύρου. Όλα βγήκαν αρνητικά.

Επίσης κλιμάκιο του ΕΟΔΥ βρέθηκε σήμερα το πρωί στο χώρο του Γυμνασίου και Λυκείου Λυγουριού όπου πήρε 50 δείγματα από μαθητές και καθηγητές, των οποίων τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά σε 4 με 5 μέρες από σήμερα.

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο Λυγουριό

 

Η ιχνηλάτηση των επαφών των δύο κρουσμάτων στο Λυγουριό συνεχίζεται χωρίς να έχει βρεθεί κάποιο θετικό κρούσμα που να σχετίζεται με τα ήδη επιβεβαιωμένα. Καταγράφηκε ένα κρούσμα ακόμα στην ευρύτερη περιοχή της Επιδαύρου, το οποίο δεν σχετίζεται με το Λυγουριό και αφορά εργαζόμενο σε δημόσια υπηρεσία στο Ναύπλιο. Σε εξέλιξη βρίσκεται η ιχνηλάτηση και σε αυτή την περίπτωση, σύμφωνα με όσα ορίζει το σχετικό πρωτόκολλο.

Ο δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης συνιστά στους πολίτες να μείνουν ψύχραιμοι και να δείχνουν συμμόρφωση σε αυτά που οφείλουν να τηρούν: «Ακολουθούμε τις οδηγίες και όλα θα πάνε καλά!», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο Λυγουριό

Home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.