Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Τεστ Κορωνοϊού

Κορωνοϊός στην Αργολίδα: Ο ΕΟΔΥ στην Κοιλάδα για δειγματοληπτικό έλεγχο και ιχνηλάτηση

Πού και πότε θα γίνει ο επόμενος έλεγχος και ποιούς αφορά.

Την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 8:30πμ, θα βρίσκεται κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο Κοινοτικό Ιατρείο (Κοινοτικό κατάστημα Κοιλάδας), προκειμένου να πραγματοποιήσει δειγματοληπτικό έλεγχο και ιχνηλάτηση για κορωνοϊό.

Παρακαλούνται όσοι έχουν έρθει σε επαφή με τα μέχρι στιγμής επιβεβαιωμένα κρούσματα κατά το διάστημα των τελευταίων 14 ημερών, να προσέλθουν για να πραγματοποιηθεί ο έλεγχος.

Το κλιμάκιο θα βρίσκεται από τις 8:30 έως τις 11:00.

Για να αποφευχθεί ο συνωστισμός και να πραγματοποιηθεί σωστά ο έλεγχος, η είσοδος θα γίνεται ανά ένα άτομο.

Νωρίτερα έγινε γνωστό πως έξι θετικά κρούσματα κορωνοϊού μετρά συνολικά η Κοιλάδα Ερμιονίδας, μετά τα δύο τελευταία που προστέθηκαν, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Σταύρου Μπασακιώτη, ενώ παράλληλα γίνεται γνωστό ότι από την ομάδα Α.Ο. Κορωνίς, θετικός είναι μόνο ο Πρόεδρος Δημήτριος Τσιρτσίκος, μετά την δημοσιοποίηση που έκανε ο ίδιος, καλώντας όλους όσους έχουν έρθει σε στενή́ επαφή́ μαζί του, να ελεγχθούν για πιθανή́ μετάδοση του ιού́.

Μετά την εξέλιξη αυτή πραγματοποιήθηκαν απολυμάνσεις στο Δημοτικό Σχολείο Κοιλάδας καθώς και στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας. Το ίδιο συνέβη και στις εγκαταστάσεις της Κορωνίδας Κοιλάδας, μετά από πρωτοβουλία του Δήμου Ερμιονίδας.

Banner Home Design

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.