Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Τάξη σχολείο Covid-19

Κορωνοϊός στα σχολεία: Τηλεδιάσκεψη στην Αργολίδα για την διαχείριση τυχόν περιστατικών

Η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας συμπράττει με τον τοπικό Ιατρικό Σύλλογο.

Η διαχείριση ύποπτων ή επιβεβαιωμένων περιστατικών λοίμωξης COVID-19 σε σχολικές μονάδες αποτελεί το θέμα της ευρείας τηλεδιάσκεψης που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου, στις 7.30 το απόγευμα, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας.

Κύριος σκοπός της τηλεδιάσκεψης είναι ο συντονισμός των υπηρεσιών και η επισήμανση των καταλληλότερων ενεργειών σε περίπτωση ανάγκης για τη διαχείριση κρίσης για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Στην τηλεδιάσκεψη -η οποία αποτελεί πρωτοβουλία της Π.Ε. Αργολίδας και της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, διοργανώνεται δε σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Αργολίδας- θα ενημερώσουν και θα μιλήσουν στους συμμετέχοντες η ειδική Λοιμωξιολόγος και επίκουρη καθηγήτρια του ΕΚΠΑ Γαρυφαλλιά Πουλάκου και η Διευθύντρια Παιδιατρικής Νοσοκομείου Ναυπλίου Γεωργία Παναγόπουλου.

Θα συμμετέχουν επίσης, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος, ο πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας Κωνσταντίνος Κατσαρός και Γεώργιος Δωροβίνης αντίστοιχα, ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας Βασίλειος Πολύδωρος και οι διευθυντές των δευτεροβάθμιων σχολικών μονάδων όλου του νομού.

«Σε μια πρωτόγνωρη υγειονομική κατάσταση όλοι οι εμπλεκόμενοι οφείλουμε να λειτουργήσουμε με υπευθυνότητα και σύνεση για την προστασία των μαθητών και των εργαζομένων στις εκπαιδευτικές μονάδες» σημείωσε χαρακτηριστικά ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος.

Home design

Riviera Banner

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.