Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Λιμεναρχείο Ναυπλίου

Κορωνοϊός: Σαφάρι ελέγχων και πρόστιμα από το λιμεναρχείο Ναυπλίου

Διαπιστώθηκαν πέντε παραβάσεις σε επιβατικά πλοία για ελλείψεις και μη χρήση μάσκας.

Σε σαφάρι ελέγχων έχουν επιδοθεί οι λιμενικοί στην Αργολίδα για αποτροπή διασποράς του κορωνοϊού και μάλιστα δεν έλλειψαν οι παραβάσεις και τα πρόστιμα.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώνεται από το λιμεναρχείο Ναυπλίου, 45 έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν το σαββατοκύριακο από ειδικά κλιμάκια του Λιμεναρχείου σε πλοία που βρίσκονταν στα λιμάνια της αρμοδιότητάς του.

Οι έλεγχοι αφορούσαν επιβατηγά πλοία, επιβατηγά – οχηματαγωγά, ταχύπλοα, υδροπτέρυγα, ημερόπλοια, θαλάσσια ταξί κά, και έγιναν στα λιμάνια Ναυπλίου, Πορτοχελίου, Ερμιόνης, Παράλιου Άστρους, Λεωνιδίου και Λιμενικών Εγκαταστάσεων Κόστας και Μετοχίου Ερμιονίδας.

Βεβαιώθηκαν 5 παραβάσεις: Οι τρεις αφορούσαν ελλείψεις σε επιβατηγά πλοία και οι δύο σε μη συμμόρφωση κυβερνητών και πολιτών στην υποχρεωτική χρήση μάσκας εντός των χώρων (εσωτερικών ή εξωτερικών) του πλοίου.

Επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα ύψους 3.300€.

Home design

Riviera Banner

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.