Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

ΕΟΔΥ Banner

Εικόνα
Κορωνοϊός

Κορωνοϊός: Πόσα είναι τα κρούσματα σύμφωνα με την Περιφέρεια και πόσα σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ

Ενημέρωση του περιφερειάρχη για την μάχη απέναντι στον COVID-19. Πόσα είναι μέχρι στιγμής τα επιβεβαιωμένα κρούσματα και πως κατανέμονται.

Συνολικά 10 είναι τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, σύμφωνα με την ενημέρωση που έγινε στην Τρίπολη σήμερα Δευτέρα 30 Μαρτίου, κατά την υπό τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα συνεδρίαση της συντονιστικής επιτροπής.

Ειδικότερα, οι περιπτώσεις που αναφέρθηκαν είναι, στην Αργολίδα 2, στην Αρκαδία 3, στην Κορινθία 1, στη Λακωνία 1 και στη Μεσσηνία 3 (όπου προσμετρώνται ακόμα 2 περιπτώσεις, στις οποίες -όπως διευκρινίστηκε- τα άτομα είχαν δηλώσει ως κατοικία τη Μεσσηνία, χωρίς ωστόσο να κατοικούν σε περιοχή του νομού).

Εικόνα

 

Τα στοιχεία που δίνει ο ΕΟΔΥ είναι διαφορετικά, καθώς με βάση την επικαιροποιημένη έκθεση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, με χθεσινή ημερομηνία, τα κρούσματα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου έχουν ως εξής: 7 στη Μεσσηνία, 3 στην Αρκαδία, 2 στην Αργολίδα, 1 στη Λακωνία και 0 στην Κορινθία. Στο σύνολο 13 (Δείτε τον παρακάτω χάρτη & πίνακα).

Εικόνα
Εικόνα

 

Παράλληλα, από την Περιφέρεια Πελοποννήσου συνεχίζεται σε καθημερινή βάση η προμήθεια και προώθηση προς τις υγειονομικές μονάδες και άλλους φορείς του δημοσίου, αναλώσιμων και υλικού για την αποτροπή διάδοσης του κορωνοϊού.

Σημειώνεται, τέλος, ότι ο περιφερειάρχης σήμερα Δευτέρα μετέβη στην Αθήνα, όπου είχε επί δίωρο συναντήσεις σχετικά με θέματα του τομέα υγείας και πρόνοιας.

UPDATE: 16 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

 

 

Κοντός Banner

Αφίσα Μουσικού Σχολείου

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.