Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας

Κορωνοϊός: Όχι φόβο και μάσκα συστήνει ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας στους μαθητές

Το μήνυμα προς τα παιδιά που ξεκίνησαν σήμερα το σχολείο.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας εύχεται καλή σχολική χρονιά με υγεία σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες, εκπαιδευτικούς και γονείς του νομού.

Όπως σημειώνει ο ΙΣΑ στο μήνυμά του προς τα παιδιά:

«Καλή πρόοδο με παραγωγικότητα και αισιοδοξία για μια νέα σχολική χρονιά διαφορετική από τις άλλες, με πολλές δυσκολίες λόγω της πρωτόγνωρης κατάστασης και της πανδημίας του SARS-CoV-2.

Δεν φοβόμαστε, προστατευόμαστε και ενημερωνόμαστε για το νέο ιό. Όλοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας και τηρούμε τις οδηγίες των ειδικών, με στόχο την πρόληψη της μετάδοσής του αλλά και την προστασία του ευρύτερου κοινωνικού συνόλου. Η χρήση της μάσκας προσώπου, η σχολαστική ατομική υγιεινή, η τήρηση των αποστάσεων και η αποφυγή συγχρωτισμού, αποτελούν τα πιο σημαντικά όπλα μας κατά του ιού στην παρούσα φάση.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αργολίδας στηρίζει ενεργά την εκπαιδευτική κοινότητα του νομού μας, στην ενημέρωση και τη σωστή εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων».

Home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.