Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home design μακέτα

Τεστ κορωνοϊού στις φυλακές Τίρυνθας

Κορωνοϊός: Ο ΕΟΔΥ στις φυλακές Τίρυνθας για τεστ σε προσωπικό και κρατουμένους

Το ευχαριστώ της διευθύντριας.

Την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου κλιμάκιο του ΕΟΔΥ (ΚΟΜΥ Ειδικού Σκοπού) επισκέφθηκε το Αγροτικό Σωφρονιστικό Κατάστημα Τίρυνθας, προκειμένου να υποβάλει όλους τους υπαλλήλους και κρατούμενους του σε δειγματοληπτικό έλεγχο στα πλαίσια της πανδημίας του κορωνοϊού για δεύτερη συνεχή φορά.

Η Διεύθυνση και οι υπάλληλοι του καταστήματος Αγροτικών Φυλακών Τίρυνθας ευχαριστούν δημόσια τον ΕΟΔΥ για την έγκριση του αιτήματός τους και ιδιαίτερα την Ιατρό κ. Κατερίνα Νέλλα, Πνευμονολόγο του νοσοκομείου Ναυπλίου και Επόπτρια ΚΟΜΥ Αργολίδος, για τον εξαίρετο συντονισμό του όλου εγχειρήματος.

Συγχαρητήρια εκφράζονται επίσης και προς το προσωπικό της Κινητής Ομάδας, για την υψηλή του κατάρτιση και την άριστη επαγγελματική του συμπεριφορά.

Όπως σημειώνει η διευθύντρια του σοφρωνιστικού καταστήματος Ευαγγελία Παν. Κατερίνη, η προσφορά σας αποτελεί σημαντική αρωγή για τη συνέχεια του έργου μας στο πλαίσιο της πρόληψης και προστασίας της δημόσιας υγείας όλων μας ανεξαιρέτως.

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.