Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Με μάσκες η σύσκεψη Νίκα, Μενδώνη, Διδασκάλου για τον Πολιτισμό

Κορωνοϊός: Με μάσκες η σύσκεψη Νίκα, Μενδώνη, Διδασκάλου για τον Πολιτισμό

Η πρόοδος των έργων που υλοποιούνται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, οι νέες εντάξεις και οι στόχοι για το μέλλον. Πλήρης κατάλογος με τα έργα πολιτισμού που υλοποιούνται σε Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Λακωνία και Μεσσηνία.

Με μάσκες, λόγω και της έξαρσης των κρουσμάτων κορωνοϊού στη χώρα μας, πραγματοποιήθηκε η σημερινή σύσκεψη στην έδρα της Περιφέρειας Πελοπονήσου στην Τρίπολη για θέματα που έχουν να κάνουν με τον Πολιτισμό.

Στην σύσκεψη έλαβαν μέρος ,μεταξύ άλλων, η Υπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη, ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΠΟΑ Γιώργος Διδασκάλου και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας

Καταγράφηκε η πρόοδος των έργων που υλοποιούνται σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες στον τομέα του πολιτισμού και δρομολογήθηκαν πρωτοβουλίες για την επιτάχυνση της απορροφητικότητας των εθνικών και ευρωπαϊκών πόρων. 

Επίσης όπως ενημερώνει ο ΓΓ Γιώργος Διδασκάλου, εντάχθηκαν έργα στην τρέχουσα προγραμματική περίοδο και τέθηκαν οι βάσεις για την ωρίμανση νέων έργων με στόχο την ένταξη τους στο ΕΣΠΑ 2021-2027 και το Ταμείο Ανάκαμψης.

Την ίδια στιγμή η Περιφέρεια Πελοποννήσου δημοσιοποίησε τον πλήρη κατάλογο με τα έργα πολιτισμού και την εξέλιξή τους ανά Περιφερειακή Ενότητα, τα οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Banner Home Design

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.