Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
covid-19

Κορωνοϊός κύμα δεύτερο: Η Περιφέρεια Πελοποννήσου αυξάνει τους ελέγχους στα κτήρια της

Θερμομέτρηση, απολυμάνσεις, μάσκες προστασίας, απολυμαντικά υγρά επανέρχονται στις εισόδους των κτηρίων

Κι ενώ ορισμένοι, ευτυχώς λίγοι, Δήμαρχοι δεν πολυασχολούνται για την προστασία των εργαζομένων τους – σε κάποιους μάλιστα δεν υπάρχει καν χλωρίνη για καθαρισμό ή μάσκες για το προσωπικό τους-, η Περιφέρεια Πελοποννήσου δείχνει τον δρόμο για την προστασία εργαζομένων και πολιτών από τον νέο κύμα κορωνοϊού που φαίνεται να χτυπά την πόρτα μας.

Αυστηροποιείται ο έλεγχος εισόδου στις υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου, σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες, προκειμένου να αποτραπεί η διάδοση του κορωνοϊού, μετά την πανελλαδική αύξηση που παρουσιάζουν τα κρούσματα στη χώρα μας τις τελευταίες εβδομάδες.
Αυτό αποφασίστηκε στην τηλεσύσκεψη του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, το πρωί της Δευτέρας 3 Αυγούστου, με τους χωρικούς αντιπεριφερειάρχες.

Μεταξύ των άμεσα εφαρμόσιμων μέτρων περιλαμβάνεται η θερμομέτρηση όλων των εισερχόμενων στις υπηρεσίες της Περιφέρειας, η είσοδος στους οποίους θα επιτρέπεται μόνο αν φορούν μάσκες προστασίας, ενώ επανέρχεται η διαδικασία απολύμανσης των χώρων εργασίας.

Σημειώνεται, τέλος, ότι η Περιφέρεια προχώρησε στην αγορά επιπλέον μασκών, καθώς και απολυμαντικού υγρού.

 

Banner Home Design

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.