Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΔΑΚ Ναυπλίου

Κορωνοϊός: Κλείνουν αποδυτήρια σε όλα τα γήπεδα του Ναυπλίου

Κλειστό και την Τρίτη το ΔΑΚ Ναυπλίου. Αγωνία για τα αποτελέσματα των τεστ, τα οποία και θα καθορίσουν τις περαιτέρω αποφάσεις.

Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ Δήμου Ναυπλιέων ενημερώνουν ότι στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Ναυπλίου διενεργήθηκαν απολυμάνσεις σε όλες τις ανοικτές και κλειστές εγκαταστάσεις, όπως είχε προαναγγελθεί μετά το κρούσμα το οποίο προέκυψε στις τάξεις του Παννναυπλιακού που προπονείται εκεί.

Το ΔΑΚ Ναυπλίου θα παραμείνει κλειστό αύριο Τρίτη 10 Αυγούστου και μέχρι τη γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων των τεστ στα οποία υπεβλήθησαν οι άνθρωποι του Δημοτικού Οργανισμού.

Η επαναλειτουργία του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου θα γνωστοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση.

Τα περιφερειακά γήπεδα θα λειτουργήσουν χωρίς τη χρήση αποδυτηρίων και κοινόχρηστων χώρων με ιδιαίτερη προσοχή στην καταγραφή των συμμετεχόντων στις προπονήσεις από τον κάθε σύλλογο.

Την ίδια στιγμή η ομάδα του Πανναυπλιακού έχει αναστείλει τις προπονήσεις μέχρι νεωτέρας, ενώ όλα τα μέλη του σωματείου έχουν υποβληθεί σε τεστ κορωνοϊού, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται το αργότερο μέχρι αύριο.

Οι παρενέργειες της έξαρσης των κρουσμάτων κορωνοϊού όμως δεν σταματούν εδώ καθώς επίσης από τον Εμπορικό Σύλλογο Ναυπλίου αποφασίστηκε η μη διεξαγωγή της Λευκής Νύχτας, που αρχικά είχε αποφασιστεί να γίνει στις 22 Αυγούστου.

Home design

Riviera Banner

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.