Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κορωνοϊος 12-8-2020 Γεωγραφική κατανομή

Κορωνοϊός: Καθησυχάζει το ΚΥ Άστρους για το κρούσμα στη Βόρεια Κυνουρία

Υπεύθυνη η στάση του ασθενούς, τονίζεται σε ανακοίνωση του φορέα πρωτοβάθμιας υγείας - Να διασκεδάσει τις ανησυχίες επιχειρεί η ανακοίνωση

Μεγάλη αναστάτωση στην τοπική κοινωνία της Βόρειας Κυνουρίας έχει δημιουργήσει η είδηση ότι υπάρχει κρούσμα κορωνοϊού μεταξύ των κατοίκων της περιοχής, το οποίο μάλιστα εξετάστηκε στο ΚΥ Άστρους και διαγνώστηκε στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης.

Το τοπικό κέντρο υγείας προκειμένου να διασκεδάσει τις ανησυχίες των πολιτών προέβη σε μια επεξηγηματική ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται όλα τα γεγονότα: 
«Επειδή υπάρχει μεγάλη αναστάτωση στους συμπολίτες μας και πολλοί επικοινωνούν με το Κέντρο Υγείας για να πληροφορηθούν για κρούσματα κορωνοϊού στην ευρύτερη περιοχή μας, αποφασίσαμε να ενημερώσουμε όλους δημόσια.

Ασθενής με ελαφρά συμπτώματα προσήλθε τις προηγούμενες ημέρες στο Κέντρο Υγείας Άστρους όπου εξετάσθηκε με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας και κατόπιν μετέβη στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης όπου διεγνώσθη ότι πάσχει από COVID -19.

Ο ασθενής τηρώντας πιστά τις οδηγίες του ΕΟΔΔΥ και ακολουθώντας το πρωτόκολλο απομόνωσης κατ' οίκον , ενημέρωσε άμεσα τηλεφωνικά για την κατάσταση της υγείας του το Κέντρο Υγείας ,τους οικείους του,  το φιλικό του περιβάλλον, αλλά και όσους είχε συναναστραφεί κατά τη διάρκεια της εργασίας του.

Από την πλευρά του ο ασθενής έχει πράξει ό,τι θα έπραττε κάθε συνετός και υπεύθυνος άνθρωπος προς ασφάλεια των ατόμων του οικογενειακού, φιλικού και επαγγελματικού του περιβάλλοντος, ώστε ν’ αποφευχθεί η ανεξέλεγκτη διασπορά του ιού, αφού δεν απέκρυψε αλλά γνωστοποίησε άμεσα την κατάσταση της υγείας του.

Από πλευράς όλων των πολιτών είναι ανάγκη να κατανοήσουν ότι η Πανδημία δεν έχει τελειώσει και οφείλουν όλοι ανεξαιρέτως να είναι υπεύθυνοι πολίτες, να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των ειδικών, να ενημερώνουν τους αρμόδιους υγειονομικούς φορείς  εφόσον νοσούν από  covid-19 και να λαμβάνουν όλα τα  προληπτικά μέτρα ατομικής προστασίας είτε έχουμε γνωστά κρούσματα είτε όχι», καταλήγει η ανακοίνωση.

Black friday home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.