Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κορωνοϊός και υποδομές στο μικροσκόπιο της συνάντησης ΟΕΒΕ Αργολίδας - Μαλτέζου

Οι εμποροβιοτέχνες του νομού κατέθεσαν τις προτάσεις τους για μια σειρά από φλέγοντα θέματα που τους απασχολούν.

Ο πρόεδρος Τάκης Μακρής, ο γραμματέας Κωνσταντίνος Χρόνης και ο ταμίας Χρήστος Ξυλινάς από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας συναντήθηκαν την Δευτέρα 25 Μάιου με τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γιάννη Μαλτέζο με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο στο πλαίσιο της λήψης μέτρων εναντία του κορωνοϊου.

Θέματα της συνάντησης ήταν τόσο τα προβλήματα και η αντιμετώπιση τους από την πανδημία του κορωνοϊου όσο και θέματα που αφορούν τα έργα υποδομής, το οδικό δίκτυο του νομού και η τουριστική προώθηση του νομού Αργολίδας.

 

Κατά την διάρκεια της συζήτησης που διεξήχθη σε θετικό κλίμα κατατεθήκαν σειρά προτάσεων για δράσεις τόνωσης των επιχειρήσεων που έκλεισαν με κρατική εντολή, των επιχειρήσεων που πλήττονται βάση των ΚΑΔ και των πολιτών από την πρωτόγνωρη κρίση της επιδημίας.

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Αργολίδας θέλει να ευχαριστήσει τον κ. Μαλτέζο για την άμεση ανταπόκριση του στο αίτημα της για συνάντηση καθώς και την δέσμευση του για συνεργασία με όλους τους φορείς, σωματεία και συλλόγους για την υλοποίηση σημαντικών έργων  που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της περιφέρειας Αργολίδας .

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.