Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
τεστ κορωνοϊού

Κορωνοϊός και πάλι στην Επίδαυρο με τουλάχιστον δύο επιβεβαιωμένα κρούσματα

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο Λυγουριό για ιχνηλατήσεις. Ψυχραιμία συνιστά ο δήμαρχος.

Τουλάχιστον δύο είναι τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στον Δήμο Επιδαύρου, το ένα εκ των οποίων αφορά υπάλληλο καφετέριας η οποία έκλεισε προληπτικά, δημοσιοποιώντας το τι έχει συμβεί, προκειμένου να ενημερώσει σχετικά τους πελάτες της.

Ο ΕΟΔΥ χθες ανακοίνωσε συνολικά τέσσερις μολύνσεις στην Αργολίδα. Κλιμάκιο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας έχει μεταβεί στο Λυγουριό και διεξάγει ιχνηλατήσεις. Ήδη αναμένονται τα αποτελέσματα στα τεστ που έχουν υποβληθεί στενές επαφές των κρουσμάτων. Όλοι οι προσβληθέντες και οι υποβληθέντες σε τεστ εν αναμονή αποτελέσματος, βρίσκονται σε κατ' οίκον καραντίνα.

Ο Δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης σημειώνει: «Μετά τα επιβεβαιωμένα κρούσματα στο Δήμο μας και σε συνεχή επικοινωνία που έχουμε με τον ΕΟΔΥ συνιστούμε ψυχραιμία σε όλους και τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων. Όπως πάντα, θα σας ενημερώνουμε με βάση τα επίσημα στοιχεία και την πραγματική κατάσταση».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Δήμος Επιδαύρου εμφανίζει κρούσματα κορωνοϊού από την αρχή της πανδημίας, αντιμετωπίζοντας την κατάσταση επιτυχώς κάθε φορά που προέκυπτε πρόβλημα.

Black friday home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.