Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Τολό κορωνοϊός ακύρωση εκδηλώσεων

Κορωνοϊός: Γιατί ακυρώνουν όλες τις μουσικές εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου στο Τολό

Τι φοβούνται ΔΟΠΠΑΤ, τοπικό συμβούλιο, επαγγελματίες και φορείς του χωριού;

Αν και επίσημα δεν έχει ακόμα προκύψει κάποιο κρούσμα κορωνοϊού στο Τολό σε τουρίστες ή ντόπιους, ούτε υπάρχει ενημέρωση από αρμόδια χείλη περί του αντιθέτου, αν συμβαίνει, ή για να διαψεύσουν τυχόν φημολογίες που κυκλοφορούν από στόμα σε στόμα, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΟΠΠΑΤ του Δήμου Ναυπλιέων, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς του χωριού συναποφάσισαν αιφνιδίως να ακυρώσουν όλες τις μουσικές εκδηλώσεις που ήταν προγραμματισμένες για το Σαββατοκύριακο, κάνοντας γενικά λόγο για έξαρση κρουσμάτων κορωνοϊού.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΔΟΠΠΑΤ:

«Με κοινή απόφαση και εισήγηση του Τοπικού Συμβουλίου Τολού, του Δ.Σ. του Συλλόγου Επαγγελματιών Τολού και του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου, λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων της πανδημίας και για προφύλαξη της δημόσιας υγείας ακυρώνονται το Σάββατο 8/8 και την Κυριακή 9/8 οι μουσικές εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί στους μόλους της παραλίας του Τολού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τολό: Αναστάτωση προκάλεσε η αιτιολογία ανακοίνωσης για τη ματαίωση των εκδηλώσεων

 

Banner Home Design

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.