Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home design μακέτα

Τεστ κορωνοϊού Λύκειο Λυγουριού

Κορωνοϊός: Ευχάριστα νέα από το Λυγουριό

Αρνητικά όλα τα δείγματα για Covid-19 που ελήφθησαν από μαθητές και καθηγητές του Λυκείου

Καλά είναι τα νέα από το Λυγουριό αναφορικά με τις επαφές του μαθητή της Γ' Λυκείου που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, καθώς και τα 65 δείγματα που ελήφθησαν το πρωί της Πέμπτης από μαθητές και καθηγητές του σχολείου, βγήκαν όλα αρνητικά.

Τα μαθήματα της Γ’ Λυκείου συνεχίζονται διαδικτυακά από τα σπίτια έως και τις 10 Νοεμβρίου.

Όπως αναφέρει ο δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης: «Υπενθυμίζουμε ότι τα δείγματα δηλώνουν την κατάσταση των εξεταζομενων την συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Έως τις 10 Νοεμβρίου πρέπει να υπάρχει αυξημένη προσοχή από όλους όσοι εξετάστηκαν και σε οποιαδήποτε νέα αλλαγή της κατάστασης τους να απευθυνθούν αμέσως στον ΕΟΔΥ».

«Σε συνδυασμό με τα νέα μέτρα που ανακοινώθηκαν από τον πρωθυπουργό, δίνεται ακριβώς η εικόνα για τον τρόπο που πρέπει να “πορευθούν” τόσο οι εξεταζόμενοι όσο και όλοι μας για το επόμενο διάστημα», προσθέτει ο δήμαρχος.

Και καταλήγει: «Με την ευχή να παραμείνουμε σε αυτή την κατάσταση, συνεχίζουμε όλοι με υπευθυνότητα τη ζωή και τις δραστηριότητες μας».

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.