Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Σπέτσες

Κορωνοϊός: Εξαιρούνται οι Σπέτσες από τα μέτρα που ανακοινώθηκαν για την Αττική

Το νησί παραμένει στο Επίπεδο 2, σύμφωνα με ενημέρωση του Δήμου.

Παρά το γεγονός πως η Αττική βρίσκεται στο Επίπεδο 3 και από το ξημέρωμα του Σαββάτου θα ισχύει το μέτρο της υποχρεωτικής μάσκας παντού και της απαγόρευσης εξόδου 00:30 - 5:00, κάποιες περιοχές που διοικητικά υπάγονται στην Περιφέρεια Αττικής εξαιρέθηκαν.

Σύμφωνα με ενημέρωση του Δήμου Σπετσών το νησί παραμένει στο Επίπεδο 2 και έτσι δεν ισχύουν γι' αυτό τα μέτρα που ισχύουν για την Αττική.

Σπέτσες επίπεδο 2 χάρτης για κορωνοϊό

 

Όπως αναφέρει ο δήμαρχος Σπετσών:

«Οι Σπέτσες σήμερα κέρδισαν μια μάχη αλλά ο πόλεμος μαίνεται ακόμα. Σήμερα μετά από πολύ κόπο, αδιάκοπες συζητήσεις και έγγραφα καταφέραμε να εξαιρεθούμε από τα μέτρα της υπόλοιπης Αττικής. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους αρμόδιους φορείς που έλαβαν υπόψιν την επιστολή εξαίρεσης που στείλαμε στις 16/9/20. Παραμένουμε στο επίπεδο 2. Παρακαλώ όμως, να μην υπάρξει κανένας εφησυχασμός. Φοράμε μάσκα, πλένουμε σχολαστικά τα χέρια μας και τηρούμε τις απαιτούμενες αποστάσεις. Καλή δύναμη, υπομονή και σύνεση».

Black friday home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.