Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Rapid test

Κορωνοϊός: Διαγνωστικα τεστ σε όλες τις δομές του Δήμου Άργους – Μυκηνών

Τι ζήτησε ο Καμπόσος από τη διοίκηση του Νοσοκομείου Άργους.

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Άργους και τo Κέντρο Υγείας Άργους (οδός Δαναού) αποφάσισαν να προβούν σε διενέργεια διαγνωστικών τεστ για τον Covid-19.

Τα τεστ θα γίνονται στοχευμένα και σύμφωνα με τα ισχύοντα πρωτόκολλα, με τήρηση όλων των μέτρων ασφαλείας και υγιεινής, με γνώμονα την προστασία της δημόσιας υγείας και κυρίως των ευπαθών και ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού. Θα υπάρξει διάθεση τεστ ταχείας ανίχνευσης (rapid test) για την αύξηση των ελέγχων σε όλες τις δομές του Δήμου Άργους – Μυκηνών.

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος διαμέσου του ιατρού και δημοτικού συμβούλου Δημήτρη Γιαννακόπουλου πρότεινε στη διοίκηση του Νοσοκομείου Άργους την ανάπτυξη δομών προσωρινής απομόνωσης για άστεγους καθώς και πολίτες που προέρχονται από ευάλωτες και ευπαθείς ομάδες οι οποίοι έχουν βρεθεί θετικοί στον ιό και δεν χρήζουν νοσηλείας. Στις δομές αυτές θα εφαρμόζονται όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας και αξιοπρεπούς διαμονής.

Τέλος κρίνεται επιβεβλημένη η εκπαίδευση των επαγγελματιών υγείας του προγράμματος βοήθεια στο Σπίτι του Δήμου Άργους – Μυκηνών από το λοιμοξιολογικό τμήμα του Νοσοκομείου  Άργους για την τήρηση των πρωτοκόλλων ασφαλείας όπως και την δυνατότητα έγκαιρης παρέμβασης σε περίπτωση ύποπτου κρούσματος και ενημέρωσης των αρμόδιων αρχών.

Black friday home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.