Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Λευκή Νύχτα στο Ναύπλιο

Κορωνοϊός: «Δαμόκλειος σπάθη» για τις Λευκές Νύχτες σε Ναύπλιο και Άργος

Η απόφαση για την διεξαγωγή των εκδηλώσεων, οι ημερομηνίες που ορίστηκαν και οι κίνδυνοι που καιροφυλακτούν για τους ίδιους τους καταστηματάρχες.

Θα γίνουν και φέτος οι Λευκές Νύχτες σε Ναύπλιο και Άργος, με το στοίχημα να είναι όχι μόνο η προσέλευση του κόσμου, αλλά και το πως σε περίπτωση ανεξέλεγκτης κοσμοπλημμύρας θα αποφευχθεί ο συνωστισμός μέσα και έξω, και κατά συνέπεια τα τσουχτερά πρόστιμα που καιροφυλακτούν για τα καταστήματα αν δεν τηρήσουν τα προβλεπόμενα, που επιτάσσουν τα μέτρα που έχουν ληφθεί από την κυβέρνηση για τον κορωνοϊό.

Όπως αποφάσισε το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, παρατείνεται το ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων πέραν του εθνικού πλαισίου ωραρίου στις πόλεις του Ναυπλίου και του Άργους για τη διοργάνωση της δράσης «Λευκή Νύχτα».

Συγκεκριμένα όπως αποφασίστηκε

  • Στο Ναύπλιο, η “Λευκή Νύχτα” θα γίνει από τον Εμπορικό Σύλλογο Ναυπλίου το Σάββατο 22 Αυγούστου και το ωράριο παρατείνεται από τις 8 μμ έως τις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής.
  • Στο Άργος, η “Λευκή Νύχτα” θα γίνει από τον Εμπορικό Σύλλογο Άργους τη Δευτέρα 31 Αυγούστου και το ωράριο παρατείνεται από τις 9 το βράδυ έως τις 12 τα μεσάνυχτα.

Black friday home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.