Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ

Κορωνοϊός - Β. Κυνουρία: Καλούν κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για ελέγχους στα αθλητικά σωματεία!

Για προληπτικούς λόγους θα γίνονται τεστ από τη Δευτέρα 17 Αυγούστου - Ολοκληρώθηκαν προληπτικές απολυμάνσεις σε δημόσιους χώρους

Η ραγδαία εξάπλωση κρουσμάτων κορωνοϊού και το πρόσφατο συμβάν με την ομάδα του Πανναυπλιακού στην Αργολίδα κινητοποίησαν το δήμο Βόρειας Κυνουρίας και την αρμόδιας επιτροπή Αθλητισμού. 

Όπως αναφέρει σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Αθλητισμού, Δαλιάνης Ιωάννης, η Επιτροπή έχει κάνει πρόσκληση σε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ προκειμένου να προβεί σε τεστ PCR για την ανίχνευση του ιού COVID 19 στους αθλητές και παράγοντες των αθλητικών σωματείων που δραστηριοποιούνται στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας.

Το κλιμάκιο θα βρίσκεται στο Ίδρυμα ¨Μνήμη Αγγελικής και Λεωνίδα Ζαφείρη¨ από την Δευτέρα 17 Αυγούστου έως και την Πέμπτη 20 Αυγούστου, κατά τις ώρες από 09:30 έως 11:30.

Εν τω μεταξύ ο δήμος τις τελευταίες μέρες στο πλαίσιο των μέτρων για την αποτροπή εξάπλωσης του κορωνοϊού διενήργησε προληπτικές απολυμάνσεις στους κοινοχρήστους χώρους όλων των Κοινοτήτων (πλατείες, πάρκα, πεζοδρόμια κλπ).

Ο δήμαρχος Γιώργος Καμπύλης σε δηλώσεις του τόνισε πως κανένα από τα προληπτικά μέτρα δεν μπορεί να αποδώσει αν όλοι δεν προσέχουμε τόσο τον εαυτό μας όσο και τους οικείους μας. 

Ο Δήμος μας, συνέχισε ο δήμαρχος, βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα να λάβει οποιοδήποτε άλλο μέτρο χρειαστεί για την προστασία των πολιτών, πάντα, με βάση τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων. 

Home design

Riviera Banner

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.