Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Δήμαρχος Τρίπολης Επιμελητήριο Αρκαδίας

Κορωνοϊός: Ακυρώθηκε και στην Τρίπολη η "Λευκή Νύχτα"

Στη συνάντηση του δημάρχου με τους φορείς του εμπορικού και επιχειρηματικού κόσμου αποφασίστηκε να δοθεί προτεραιότητα στη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας

Στο Επιμελητήριο Αρκαδίας πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες συνάντηση των συνδιοργανωτών φορέων του θεσμού της «Λευκής Νύχτας», του Δήμου Τρίπολης, του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης, προκειμένου να συζητηθεί το τι μέλλει γενέσθαι με τον θεσμό φέτος. Μετά τις ακυρώσεις σε Κιάτο και Ναύπλιο, ο προβληματισμός ήταν έντονος αλλά η απόφαση της ακύρωσης μονόδρομος. 

Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Τζιούμης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Τρουπής και ο Α΄Αντιπρόεδρος κ. Δημητρόπουλος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης κ. Μαντάς και ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Ζούζουλας συζήτησαν το θέμα υπό το πρίσμα των ιδιαίτερων συνθηκών και της κατάστασης που βιώνουμε λόγω της πανδημίας του COVID-19.

Όλοι οι παριστάμενοι αναγνώρισαν την επιτυχία που είχε η διοργάνωση της «Λευκής Νύχτας» στην Τρίπολη τα τελευταία χρόνια και τη θετική επίδρασή της στην εμπορική και τουριστική κίνηση της πόλης, καθώς και το θετικό αντίκτυπο στους καταναλωτές και τους επισκέπτες της. Η διοργάνωση έγινε χρόνο με το χρόνο όλο και πιο επιτυχημένη και όλοι οι φορείς θέλουν να συνεχιστεί και να αναβαθμιστεί ακόμα περισσότερο.

Παρόλα αυτά, άπαντες συμφώνησαν ότι οι συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί λόγω του κορωνοϊού, η ανάγκη τήρησης των προβλεπόμενων μέτρων κοινωνικής απόστασης, μη συνωστισμού και προστασίας λόγω του ιού, δεν επιτρέπουν την διοργάνωση της εκδήλωσης τη φετινή χρονιά. Ο σεβασμός και η προστασία των πολιτών της Τρίπολης και κάθε επισκέπτη, των εργαζομένων στα εμπορικά καταστήματα και τις υπόλοιπες επιχειρήσεις της πόλης και η προάσπιση της δημόσιας υγείας αποτελούν προτεραιότητα για όλους τους φορείς και δε δύναται να τεθούν σε κίνδυνο.

Λαμβάνοντας, συνεπώς, υπόψη όλες αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες, αποφασίστηκε να μην πραγματοποιηθεί φέτος η διοργάνωση της «Λευκής Νύχτας», για την οποία όμως οι συνδιοργανωτές φορείς, Δήμος Τρίπολης, Επιμελητήριο Αρκαδίας και Εμπορικός Σύλλογος Τρίπολης, δεσμεύτηκαν να επιστρέψει δριμύτερη, ως μια επιτυχημένη διοργάνωση, αμέσως μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες.

Home design

Riviera Banner

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.