Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Με τα χρώματα της σημαίας το δημαρχείο Κορίνθου

Κόρινθος: Με τα χρώματα της ελληνικής σημαίας ντύθηκε το δημαρχείο

Μια πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής Κορινθίων για να τιμήσει την εθνική επέτειο

Ντύθηκε στα γαλανόλευκα χθες βράδυ 28/10 το δημαρχείο Κορίνθου για να τιμήσει την εθνική επέτειο του ΟΧΙ. Η πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής Κορινθίων έγινε δεκτή με ικανοποίηση από τους κατοίκους σε μια δύσκολη μέρα, χωρίς ιδιαίτερους εορτασμούς κι έδωσε έναν τόνο αισιοδοξίας και δύναμης σε όλους!

Με τα χρώματα της σημαίας το δημαρχείο Κορίνθου

 

Με τα χρώματα της σημαίας το δημαρχείο Κορίνθου

Νωρίτερα, το μεσημέρι της 28ης Οκτωβρίου 2020 στον Μητροπολιτικό Ναό του Αποστόλου Παύλου τελέστηκε Δοξολογία όπου παρέστησαν οι πολιτειακές, αστυνομικές και στρατιωτικές αρχές του δήμου. Στη συνέχεια εψάλη  επιμνημόσυνος δέηση στο Μνημείο Πεσόντων Ηρώων, όπου και έγιναν οι προβλεπόμενες, περιορισμένες φέτος, καταθέσεις στεφάνων, ως ελάχιστος φόρος τιμής στη μνήμη των Αγωνιστών  του "40.

Ο δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος στο μήνυμα του έκανε λόγο για την ενότητα και την ομοθυμία που δύναται να αντιμετωπίσει οποιονδήποτε εχθρό και απειλή, διαχρονικά.

Κατάθεση στεφάνου στην Κόρινθο

«Τιμούμε σήμερα τους Έλληνες που το 1940 αγωνίστηκαν για την Ελευθερία, την Ανεξαρτησία, την Τιμή και την Αξιοπρέπεια της Πατρίδας μας!

Απέδειξαν πως με ομοψυχία και πίστη στον αγώνα μπορούμε να τα καταφέρουμε απέναντι σε εχθρούς με πολλαπλάσιες δυνάμεις και μέσα.

Αυτό πρέπει και σήμερα να έχουμε υπόψιν μας!
Όλοι μαζί, ενωμένοι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε απειλή, είτε είναι εξωτερική είτε είναι η απειλή της πανδημίας είτε οποιαδήποτε άλλη.

Αυτό είναι το Πνεύμα του 1940 που οφείλουμε να ακολουθήσουμε!
Χρόνια πολλά σε όλους!»

Απουσία παρελάσεων και άλλων εορταστικών εκδηλώσεων από τα ηχεία του δήμου Κορινθίων ακούστηκαν εμβατήρια, ο Εθνικός μας Ύμνος αλλά και το πρώτο στρατιωτικό ανακοινωθέν.

Δείτε το βίντεο:

Black friday home design

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.