Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
WiFi Κόρινθος

Κόρινθος: Δωρεάν WiFi για όλους στο Εμπορικό Κέντρο

Σχεδιάζεται επέκταση του δικτύου και σε σημεία αυξημένου τουριστικού ενδιαφέροντος.

Δωρεάν, ελεύθερη και σε υψηλές ταχύτητες, πρόσβαση στο διαδίκτυο, μέσω ασύρματου δικτύου WiFi, έχουν οι δημότες και οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου της πόλης της Κορίνθου.

Tο νέο ασύρματο δίκτυο WiFi ,στο κέντρο της πόλης της Κορίνθου, περιλαμβάνει 10 σημεία πρόσβασης (access points) και υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Ασύρματων Ευρυζωνικών Δικτύων WiFi4EU.

Οι πολίτες θα μπορούν να κάνουν χρήση των υπηρεσιών κατόπιν της σύνδεσης τους στην πύλη εισόδου WiFi4EU και την εμφάνιση της σελίδας www.korinthos.gr.

«Η εικόνα του δήμου αλλάζει. Γίνεται σύγχρονη και τεχνολογικά προηγμένη μέσα από έργα και παρεμβάσεις που εξυπηρετούν πολίτες και επιχειρήσεις», ανέφερε ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος, στην παρουσίαση του δικτύου, ανακοινώνοντας την λειτουργία του δικτύου, στο κέντρο της Κορίνθου, αλλά και τον σχεδιασμό για την επέκταση του, ευρύτερα του κέντρου, αλλά και σε σημεία αυξημένου τουριστικού ενδιαφέροντος.

Banner Home Design

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.