Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Έργα Αγροτικής Οδοποιίας στο Κιάτο

Κορινθία: Συνεχίζει να γράφει πρωτιές ο δήμος Σικυωνίων

Πρωταθλητής στις χρηματοδοτήσεις και από το πρόγραμμα "Φιλόδημος 2" - Ικανοποιημένος ο δήμαρχος Σπύρος Σταματόπουλος, μιλά για τη δικαίωση ενός διαρκούς αγώνα δρόμου για την εξασφάλιση πόρων

Την βαθιά ικανοποίησή του εκφράζει ο δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος για το γεγονός ότι ο δήμος Σικυωνίων κατέχει την πρώτη θέση στο νομό Κορινθίας στην εξασφάλιση χρηματοδοτήσεων και από το πρόγραμμα Φιλόδημος 2.

φιλόδημος 2 Κορινθία
φιλόδημος 2 Κορινθία

Ο δήμαρχος σε σύντομες δηλώσεις του τόνισε ότι αυτή η διάκριση οφείλεται σε έναν διαρκή και επίπονο αγώνα για την πίστωση πόρων στα ταμεία του δήμου, με σκοπό τη βελτίωση των υποδομών και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Ο Σπύρος Σταματόπουλος σημείωσε ότι η επιτυχία αυτή οφείλεται, όπως και όλες οι άλλες στη συλλογική εργασία και προσπάθεια από τις υπηρεσίες του δήμου και της ΔΕΥΑ και για το λόγο αυτό ευχαρίστησε όλους τους εργαζομένους, το στελεχιακό δυναμικό αλλά και το δημοτικό συμβούλιο Σικυωνίων.  

Ο δήμος Σικυωνίων ξεχωρίζει στο νομό Κορινθίας και στο πρόγραμμα Φιλόδημος 2, είτε προσμετρηθούν στα ποσά χρηματοδότησης οι ίδιοι πόροι είτε όχι και αυτό δικαιώνει οπωσδήποτε την προσπάθεια της δημοτικής αρχής Σικυωνίων.

Home design

Riviera Banner

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.