Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
φωτια Σοφικο

Κορινθία: Ψάχνουν το αίτιο της πυρκαγιάς στο Σοφικό

Κλιμάκιο της Πυροσβεστικής μεταβαίνει επιτόπου μετά από εντολή του Αρχηγού του Σώματος

Με εντολή του αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, Στέφανου Κολοκούρη, μικτό κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού και άνδρες της Ασφάλειας Κορίνθου μετέβη στο Σοφικό Κορινθίας για να διερευνήσει τα αίτια της πυρκαγιάς.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η φωτιά έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο, ωστόσο κάτοικοι και τουρίστες βρίσκονται στην παραλία για την προστασία τους.

Σύμφωνα με δηλώσεις του δημάρχου Κορινθίων, κ. Βασίλη Νανόπουλου στην ΕΡΤ, υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία για τον πλήρη έλεγχο της φωτιάς: «Σύντομα θα επιστρέψουν στις οικίες τους οι κάτοικοι των χωριών που βρέθηκαν - προληπτικά - εκτός οικίας, ενώ και η φωτιά, σύντομα θα ελεγχθεί», δήλωσε.

Αισιόδοξος φάνηκε και ο διοικητής πυροσβεστικών υπηρεσιών Πελοποννήσου, κ. Αθανάσιος Κολυβήρας. 

Ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τάσος Γκιολής, που βρέθηκε από τα ξημερώματα σήμερα στην περιοχή, είχε επικοινωνία με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα -ο οποίος θα μεταβεί τις επόμενες ώρες επί τόπου - και ενημερώθηκε από τον διοικητή των πυροσβεστικών υπηρεσιών Κορινθίας πύραρχο Χρήστο Πλατά για τις προσπάθειες κατάσβεσης.

Σε δηλώσεις του ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας, στην ΕΡΤ Τρίπολης, τόνισε με νόημα: «Είμαστε περισσότεροι εμείς απ’ τα χέρια που βάζουν τις φωτιές…».

Home design

Riviera Banner

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.