Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κρυονέρι ΕΛΓΑ

Κορινθία: Ένα βήμα από την καταστροφή οι παραγωγοί σουλτανίνας και σταφίδας!

Οι σουλτανίνες στην ημιορεινή ζώνη του δήμου μένουν ατρύγητες εξαιτίας της κακοκαιρίας και της βροχής από τον "Ιανό" - Αποζημιώσεις άμεσα ζητά από τον ΕΛΓΑ ο δήμος Σικυωνίων

Με μεγάλη οικονομική καταστροφή απειλούνται οι αγρότες της ημιορεινής ζώνης, κυρίως του δήμου Σικυωνίων, εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων που κατέστρεψαν την παραγωγή σουλτανίνας και σταφίδας. 

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου στην περιοχή του Κρυονερίου μεταξύ των αγροτών της περιοχής, του επόπτη ζημιών  του ΕΛΓΑ και του προέδρου της Κοινότητας Κρυονερίου Κώστα Ραφτόπουλου, παραβρέθηκε και ο δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος.

Ο δήμαρχος υποστήριξε τα αιτήματα των αγροτών και υπογράμμισε σε όλους τους τόνους την ανάγκη να γίνουν άμεσα οι εκτιμήσεις των ζημιών, που έχουν προκληθεί στην αγροτική παραγωγή –κυρίως της σουλτανίνας– και να δοθούν άμεσα οι αποζημιώσεις καθώς οι περισσότεροι παραγωγοί δεν πρόλαβαν ούτε να τρυγήσουν!

Η τοπική οικονομία έχει ως βάση το αγροτικό εισόδημα, η όποια ζημιά συμβαίνει σ’ αυτό φτάνει πολλαπλασιασμένη στην υπόλοιπη κοινωνία και βλάπτει σοβαρά όλους τους τομείς της εμπορικής και επιχειρηματικής δραστηριότητας, σημείωσε ο δήμαρχος Σικυωνίων τονίζοντας την αναγκαιότητα της άμεσης εκτίμησης των ζημιών και της γρήγορης καταβολής των αποζημιώσεων. 

Home design

Riviera Banner

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.