Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κοράκια

Κοράκιασε και πάλι το Ναύπλιο

Αναστάτωση στους επιχειρηματίες της πόλης

Νέα διακοπή ύδρευσης σε όλη την πόλη του Ναυπλίου, έχει οδηγήσει στα όρια τα νευρά των επιχειρηματιών, Ξενοδόχων και Καφέ, που θεωρούν πλήγμα για τις επιχειρήσεις τους τις συχνές διακοπές νερού και μάλιστα μεσούσης της τουριστικής σεζόν.

Όπως τόνισε ιδιοκτήτης καταλυμάτων ύπνου στο anagnostis.org, «δεν νοείται τουριστική ανάπτυξη χωρίς υποδομές. Έχουμε επενδύσει τόσα χρήματα στο Ναύπλιο και ο Δήμος δεν είναι ικανός να μας προσφέρει τα αναγκαία. Τι πέρασε τον τουρισμό; Σουβλάκια και κλαρίνα στην Καραθώνα; Φως, νερό, καθαριότητα είναι οι πρώτες προϋποθέσεις για την τουριστική ανάπτυξη».

Χάος στην Ενδεκάτη. Πώς πλημμύρισε τα ξημερώματα ο κεντρικός κόμβος του Ναυπλίου

Σε ανάλογο στιλ ήταν και δεκάδες άλλα τηλεφωνήματα που έγιναν από το πρωί στον anagnostis.org με έντονη την οργή των πολιτών!

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΥΑΝ «Σήμερα την 20η/6/2019 ημέρα Πέμπτη, προέκυψε βλάβη στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης της πόλης στην περιοχή της Ενδεκάτης . Ως εκ τούτου θα γίνει διακοπή υδροδότησης σε όλη την πόλη μέχρι τις μεσημεριανές ώρες».

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.