Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κανό Ναυτικός Όμιλος

Κωπηλατώντας στην σκιά της Ακροναυπλίας

Βόλτα με κανό στο Ναύπλιο

Κανόε καγιάκ στο Ναυτικό Όμιλο, κάτω από τα τείχη της Ακροναυπλίας.  To άθλημα είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τους όρους επιβίωσης των Ινδιάνων και των Εσκιμώων. Κατασκευασμένο από δέρμα και λεπτά ξύλα ή οστά θαλάσσιων θηλαστικών αυτού του τύπου το σκάφος χρησίμευε στις μετακινήσεις και στην αναζήτηση τροφής.

Με την πάροδο των χρόνων, εξελίχτηκε σ’ ένα συναρπαστικό σπορ αναψυχής, ενώ από το 1992 επανεμφανίζεται στην Ολυμπιάδα της Βαρκελώνης στον τεχνητό στίβο του La seu d' Urgell και από τότε καθιερώνεται ως Ολυμπιακό άθλημα.

Κανό Ναυτικός Όμιλος

Οργανωμένες εκδρομές και περιηγήσεις διοργανώνονται σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, μεταξύ των οποίων και στο Ναύπλιο.

Το κόστος για όποιον επιθυμεί να αποκτήσει τον απαραίτητο εξοπλισμό κανόε-καγιάκ ξεκινά για ένα καλό σκάφος από τα 490€ και φθάνει τα 1.600€ περίπου. Για κουπιά και ιμάντες σταθεροποίησής στους καρπούς και στους βραχίονες υπολογίστε από 70-250€. Εκτός από τα παραπάνω απαραίτητη είναι η στολή από νεοπρέν, τα σωσίβια και τα κράνη που θεωρούνται ο μίνιμουμ ατομικός εξοπλισμός και το κόστος τους, συνολικά, ξεκινά από 150-160€ ευρώ.  

Κανό Ναυτικός Όμιλος

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.