Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχαίο θέατρο Επιδαύρου

Κονταροχτυπιούνται Μυκήνες - Επίδαυρος για δυο θέσεις στο βάθρο

Πόσους επισκέπτες είχαν οι δύο αρχαιολογικοί χώροι το διάστημα Ιανουαρίου - Απριλίου 2019 και ποιές θέσεις κατέλαβαν.

Ψηλά στις προτιμήσεις των επισκεπτών παρέμειναν οι αρχαιολογικοί χώροι των Μυκηνών και της Επιδαύρου, σύμφωνα με στοιχεία που παραθέτει η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ).

Στην επισκεψιμότητα των αρχαιολογικών χώρων, στη 2η θέση βρέθηκαν οι Μυκήνες (πίσω από την Ακρόπολη που παίζει χωρίς αντίπαλο) το διάστημα Ιανουαρίου – Απριλίου του 2019. Στην 3η, με πολύ μικρή διαφορά, βρίσκεται η Επίδαυρος, πέφτωντας μία θέση σε σχέση με πέρσι. Το ίδιο διάστημα του 2018, ο αρχαιολογικός χώρος της Επιδαύρου κατείχε σε επισκεψιμότητα τη 2η θέση και οι Μυκήνες την 3η.

Συνολικά, το α’ τετράμηνο του 2019, τον αρχαιολογικό χώρο Επιδαύρου επισκέφθηκαν 130.352 άτομα έναντι 133.253 το ίδιο διάστημα του 2018.

Τον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών το α’ τετράμηνο του 2019 επισκέφθηκαν 134.632 άτομα, έναντι 131.048 το ίδιο διάστημα του 2018.

Πίνακας

Banner Home Design

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.