Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home Design

Αστυνομία εξιχνίαση δολοφονίας Αργολίδα

ΚΟΜΥ Αργολίδας: Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τους Αστυνομικούς

Η παρουσία τους, απόδειξη ευαισθησίας και αλτρουισμού διευκόλυνε το έργο της Μονάδας

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τις Ειδικές Κινητές Μονάδες Υγείας της Αργολίδας έφτασε για τους Αστυνομικούς του νομού που στήριξαν και στηρίζουν το δύσκολο έργο των υγειονομικών. 

Είναι χαρακτηριστικό όπως αναφέρεται και στο σχετικό ευχαριστήριο ότι χωρίς την παρουσία των αστυνομικών σε αρκετές περιπτώσεις, σε έναν νομό με διάφορες κοινωνικές ομάδες και ποικίλες αρνήσεις στη λήψη μέτρων, θα ήταν αδύνατον να ολοκληρωθεί το έργο προστασίας της δημόσιας υγείας. 

Το πλήρες κείμενο της ευχαριστήριας ανακοίνωσης έχει ως εξής: 

«Η ΚΟΜΥ Αργολίδας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους Αστυνομικούς του νομού ανεξαιρέτως βαθμίδας καθώς και την Περιφερειακή διοίκηση για την συνεισφορά τους στην διαδικασία διεξαγωγής test covid-19, για την επιτήρηση των μέτρων προστασίας από τον Κορωνοϊό, καθώς και για την υλικοτεχνική προσφορά και την ηθική στήριξη του έργου μας.

Η βοήθειά τους είναι απόδειξη ευαισθησίας και αλτρουισμού στην δύσκολη μάχη κατά της Πανδημίας. Σε ένα νομό με διάφορες κοινωνικές ομάδας με άρνηση στην λήψη μέτρων κατά της διάδοσης του κορωνοϊού, δίχως την δική σας συμπαράσταση θα ήταν αδύνατο να εκτελέσουμε το έργο μας. 

Σας ευχαριστούμε θερμά. 

Με ιδιαίτερη εκτίμηση
ΚΟΜΥ Αργολίδας» 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.