Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κιτσομάνης Garden Hall

Κομματική σημαία φορούν στον Τάσσο για να τα βάλει με Καμπόσο

Crash test για το ΚΙΝΑΛ οι αυτοδιοικητικές εκλογές
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΔευ. 18 Μαρ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Με τις δημοτικές  εκλογές να πλησιάζουν, αργά αλλά σταθερά, το Κίνημα Αλλαγής βρίσκεται και αυτό σε ετοιμότητα και διάταξη μάχης. Οι κάλπες θα στηθούν στις 26 Μαΐου και οι επαναληπτικές στις 2 Ιουνίου.

Στον νέο φορέα, θεωρούν τις επικείμενες εκλογές, στους δύο βαθμούς αυτοδιοίκησης, ιδιαιτέρως σημαντικές για την πορεία και το μέλλον του εγχειρήματος, αλλά και ένα crash test, ενόψει των εθνικών εκλογών. Στο πλαίσιο αυτό, η Χαριλάου Τρικούπη ποντάρει πολλά στις επιδόσεις των υποψηφίων της και θα δώσει σκληρή μάχη, για να κερδίσουν οι «εκλεκτοί της». 

Σε κάποιους δήμους, το Κίνημα Αλλαγής έχει δώσει χρίσμα, σε κάποιους άλλους έχει αποφύγει, λόγω τοπικών ιδιαιτεροτήτων, όπως και στις περιπτώσεις, όπου οι προερχόμενοι από το κόμμα είναι περισσότεροι του ενός.

Σε ότι αφορά την Πελοπόννησο η εφημερίδα «Το Καρφί» παρουσιάζει κάποιους από τους «εκλεκτούς» του κόμματος.

Στην Αργολίδα, όπως σημειώνεται, τον δήμο διεκδικεί το μέλος της ΚΠΕ του ΚΙΝΑΛ Τάσσος Χειβιδόπουλος, ενώ στην Επίδαυρό, τα στελέχη του κόμματος συσπειρώνονται γύρω από την υποψηφιότητα του Τάσου Χρόνη.

Σε μεγάλο πονοκέφαλο εξελίσσεται για το Κίνημα Αλλαγής η πανσπερμία υποψηφίων στον δήμο Τρίπολης, αφού η Κεντροαριστερή «δεξαµενή» πολυδιασπάται στα πρόσωπα του νυν δήμαρχο, Δημήτρη Παυλή, ο οποίος έχει πάρει στήριξη από τον ΣΥΡΙΖΑ, του Κώστα Τζιούμη, του Νίκο Τσαμούλο, και του Δημήτρη Βόσνο. Στον δήμο Βόρειας Κυνουρίας, το τοπικό ΚΙΝΑΛ στηρίζει την υποψηφιότητα του νυν δημάρχου Παναγιώτη Μαντά.

Στον δήμο Κορινθίων, η συντριπτική πλειοψηφία του ΚΙΝΑΛ, στηρίζει την υποψηφιότητα του πρώην προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Νίκου Σταυρέλη, ενώ στον δήμο Λουτρακίου του Κώστα Λογοθέτη.

Σε ό,τι αφορά δήμους της Μεσσηνίας, για την πρωτεύουσα του νομού το τοπικό ΚΙΝΑΛ στηρίζει ανοικτά τον Βασίλη Τζουραμάνη, στο δήμο Τριφυλίας τον Δημήτρη Δριμή και στην Πύλο τον Ηλία Κανάκη.

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.
Profile picture for user admin
admin - anagnostis.org