Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home design μακέτα

Επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου Ναυπλίου μετά την έκδοση της σχετικής ΚΥΑ

Κολυμβητήριο Ναυπλίου: Οικονομία με κουβέρτα για το χειμώνα

Προγραμματική ΔΟΠΠΑΤ με Περιφέρεια για 80.000 ευρώ

Θερμομονωτική κουβέρτα πρόκειται να αποκτήσει το κολυμβητήριο Ναυπλίου για να μην παγώνει το νερό το χειμώνα και να επιτυγχάνεται εξοικονόμηση ενέργειας.

Η απόκτηση της «κουβέρτας» έρχεται στο Ναύπλιο, με προγραμματική σύμβαση που υπογράφηκε μεταξύ του ΔΟΠΠΑΤ και της Περιφέρειας Πελοποννήσου και μαζί με τους απαραίτητους μηχανισμούς περιτύλιξης θα κοστίσει 80.000 ευρώ.

Είχε προηγηθεί το Δεκέμβρη από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας η έγκριση του σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού – Περιβάλλοντος – Αθλητισμού – Τουρισμού (ΔΟΠΠΑΤ) του Δήμου Ναυπλιέων και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την προμήθεια θερμομονωτικού καλύμματος για την κολυμβητική δεξαμενή του δημοτικού κολυμβητηρίου Ναυπλίου και μηχανισμών περιτύλιξης.

Η προγραμματική σύμβαση υπογράφηκε στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Μαλτέζου στο Ναύπλιο, παρουσία του Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα και της Προέδρου του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού – Περιβάλλοντος – Αθλητισμού – Τουρισμού (ΔΟΠΠΑΤ) του Δήμου Ναυπλιέων Μαρίας Ράλλη.

Παραβρέθηκαν ακόμα ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Γιάννης Μαντζούνης και ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος.

Να σημειωθεί ότι όπως είχε ανακοινωθεί το 2015 είχε τότε εγκριθεί πρόταση, συνολικού προϋπολογισμού 876.000€, για πρότυπες επιδεικτικές εγκαταστάσεις Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, όπως γεωθερμικές αντλίες θερμότητας, κα., που εξοικονομούν σημαντικά ποσά.
Όμως δεν υπάρχει ενημέρωση σχετικά με εκείνη την πρόταση.

Με αφορμή την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης με την περιφέρεια η πρόεδρος ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη δήλωσε μεταξύ άλλων:
"Η εξέλιξη αυτή, η οποία θα αναβαθμίσει ενεργειακά το Κολυμβητήριο, ανοίγει πλέον τον δρόμο για τη λειτουργία του κολυμβητηρίου περισσότερους μήνες το χρόνο καθώς και για την φιλοξενία μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων".

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.