Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κωλοτούμπες που θα ζήλευαν και πρωταθλητές της ενόργανης γυμναστικής

ΔημοσιεύτηκεΠαρ. 30 Σεπ. 2016
από admin

Η πρώτη αντίδραση από πλευράς αντιπολίτευσης ήρθε εχθές από πλευράς Χρήστου Γραμματικόπουλου πριν καλά καλά προλάβει να τοποθετηθεί ο Δημήτρης Κωστούρος. Ευτυχώς οι άλλες δύο παρατάξεις έδειξαν να είναι πιο υπομονετικές περιμένοντας πρώτα να εκφέρει την άποψή της η δημοτική αρχή, πριν να τοποθετηθούν οι ίδιες για το θέμα.

Η διαμάχη Κωστούρου - Καμπόσου για την σύμβαση σχετικά με την ενδιάμεση διαχείριση των απορριμμάτων από κοινού από τους δύο δήμους, και την οποία το Ναύπλιο αποφάσισε να μην προχωρήσει βλέποντας «γκρίζες ζώνες» στην συμφωνία, έχει φουντώσει για τα καλά, το ίδιο και η κόντρα μεταξύ των δημοτικών παρατάξεων του Δήμου Ναυπλιέων που όμως παραμένει σε πιο κόσμιο επίπεδο.

Ο Παντελής Κοκκινόπουλος σε ότι αφορά το θέμα των σκουπιδιών κάνει λόγο, μεταξύ άλλων, για κωλοτούμπες που θα ζήλευαν και πρωταθλητές της ενόργανης γυμναστικής.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΑΥΡΑ:
«Οι χθεσινές ανακοινώσεις των κ.κ. Δημάρχων Άργους-Μυκηνών και Ναυπλιέων, αναδεικνύουν το μέγεθος του προβλήματος των σκουπιδιών που χρόνια τώρα ταλαιπωρούν τους δημότες των πόλεων μας.

Έχουμε επισημάνει στο παρελθόν, σε όλους τους τόνους, την αναγκαιότητα επίλυσης του μεγάλου αυτού προβλήματος των δύο Δήμων του νομού μας.

Η δημοτική παράταξη «ΑΥ.Ρ.Α» έχει  τοποθετήσει το πρόβλημα των απορριμμάτων και του νερού  στην κορυφή των ζητημάτων που ταλαιπωρούν την περιοχή μας. Και είναι αυτός ο λόγος που έχουμε προκαλέσει τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο να καταθέσουν μια πρόταση βιώσιμη και εφικτή και ταυτόχρονα οικονομικά και οικολογικά συμφέρουσα για τους πολίτες της περιοχής μας.

Η δημοτική μας παράταξη χωρίς να είναι η συμπολιτευόμενη παράταξη, έχει καταθέσει εδώ και καιρό, την πρότασή της στην τοπική κοινωνία!

Αντ’ αυτού παρακολουθούμε διαβουλεύσεις επί διαβουλεύσεων, συζητήσεις επί συζητήσεων , και κωλοτούμπες που θα ζήλευαν και πρωταθλητές της ενόργανης γυμναστικής.

Οι εμπλεκόμενοι φορείς της κεντρικής εξουσίας, της Περιφέρειας και των Δήμων ,αντί να δίνουν λύση στο μεγάλο αυτό πρόβλημα περιορίζονται ο καθένας για δικούς του λόγους να ακονίζουν μαχαίρια για ίδιες πολιτικές υστεροφημίες και μικροπολιτικές βλέψεις.

Απαράδεκτο και επικίνδυνο!!

Το καταγγείλαμε στο παρελθόν, το καταγγέλλουμε και σήμερα .

Ένας πόλεμος δηλώσεων, κατηγοριών και προβλέψεων σαρώνουν το διαδίκτυο, που κανένα θετικό αποτέλεσμα θα φέρει στην επίλυση του προβλήματος.

Λυπούμαστε ειλικρινά που ενώ η συζήτηση θα έπρεπε να λάβει χώρα στο Σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου, με ενημέρωση και τοποθετήσεις από τις δημοτικές παρατάξεις, τους εμπλεκόμενους φορείς και τους πολίτες, εξευτελίζεται και υποβαθμίζεται ,όχι τυχαία, εξωθεσμικά και στο Facebook.

Καταγγέλλουμε αυτή την μεθοδολογία.

Καταγγέλλουμε , επίσης, την Δημοτική Αρχή και συγκεκριμένα τον κ. Κωστούρο, που καταστρατηγεί απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, το οποίο τον εξουσιοδότησε (με δεδομένες τις δικές μας ενστάσεις) να συνάψει προγραμματική συμφωνία με τον Δήμο Άργους-Μυκηνών, για την δημιουργία μονάδας διαχείρισης απορριμμάτων.

Έρχεται ο κ. Κωστούρος, σήμερα να καταργήσει το Δημοτικό Συμβούλιο και τις αποφάσεις του, καταγγέλλοντας την προαναφερθείσα σύμβαση.

Ζητάμε άμεσα έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο με συμμετοχή των δημοτών και των εμπλεκόμενων φορέων».
 

Ετικέτες

ΑΥΡΑ Παντελής Κοκκινόπουλος Ναύπλιο Δήμος Ναυπλιέων Σκουπίδια

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.