Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

remax

Σύντομα σε λειτουργία οι νέοι αξονικοί τομογράφοι σε Άργος και Ναύπλιο

Οφέλη και για τα δύο νοσοκομεία του νομού
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΤετ. 18 Σεπ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Σήμερα, Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου ξεκινάει η διαδικασία της εγκατάστασης νέου αξονικού τομογράφου στη Νοσηλευτική Μονάδα Άργους στα πλαίσια υλοποίησης σχετικής σύμβασης με την ανάδοχο εταιρεία της «συμφωνίας πλαίσιο» που αφορά στην «Προμήθεια Συσκευών Τομογραφίας και Παροχής Υπηρεσιών Ιατρικής Απεικόνισης για 19 Νοσοκομεία».

Η σύμβαση εγκρίθηκε κατά την 27η  συνεδρίαση του Δ.Σ. Αργολίδας στις 5-7-2019 ενώ, ταυτόχρονα, στην ίδια συνεδρίαση αποφασίστηκε ομόφωνα και η παραχώρηση του υπάρχοντος, πλήρως λειτουργικού αξονικού τομογράφου, προκειμένου αυτός να εγκατασταθεί και λειτουργήσει στη Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου. Με την απόφαση αυτή, το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου συνεπές σε προηγούμενη απόφασή του (26η/9-11-2017 συνεδρίαση) κάνει πράξη την υπόσχεσή του για ουσιαστική αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας προς όφελος των πολιτών, διασφαλίζοντας με τον καλύτερο τρόπο  και το δημόσιο συμφέρον.

Με την ολοκλήρωση των παραπάνω, η Αργολίδα πλέον θα διαθέτει:

  • ένα νέο εξελιγμένο αξονικό τομογράφο στη Νοσηλευτική Μονάδα Άργους.
  • έναν πλήρως λειτουργικό αξονικό τομογράφο στη Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου για πρώτη φορά από τη λειτουργία της με προφανή συνδυαστικά οφέλη τόσο λόγω της υψηλότερης διαγνωστικής ικανότητας που συνεπάγεται η εξελιγμένη απεικονιστική δυνατότητα του νέου τομογράφου, όσο και λόγω της σημαντικής μείωσης των μετακινήσεων των ασθενών μεταξύ των δύο νοσηλευτικών μονάδων του Νομού (αλλά και σε άλλες νοσοκομειακές μονάδες, εκτός Νομού).

Άνοδος φροντιστήριο Άργος

 

Μαθήματα Μπριτζ στην Αργολίδα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.