Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Απαγόρευση Γύρος Αρβανιτιάς

Κόβουν όλες τις διόδους προς Αρβανιτιά - Επικίνδυνος ο ρομαντικός περίπατος

Μπλόκο λόγω πτώσης βράχων.

Διακόπηκε οριστικά η κυκλοφορία στον πεζόδρομο της Αρβανιτιάς λόγω επικινδυνότητας από τις κατολισθήσεις βράχων. Για τον λόγο αυτό τοποθετήθηκε μόνιμη καγκελόπορτα η οποία αντικατέστησε την πρόχειρη περίφραξη που υπήρχε.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπλίου: «Το κλείσιμο του πεζόδρομου ΑΡΒΑΝΙΤΙΑΣ, από την θέση «ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ» έως την πλατεία ΑΡΒΑΝΙΤΙΑΣ,κρίθηκε αναγκαίο, λόγω της επικινδυνότητας από τις κατολισθήσεις βράχων που καθιστά επικίνδυνη την διέλευση των πεζών. O Πρόεδρος και τα μέλη του Δ/Σ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου ζητούν την κατανόηση των δημοτών, για την παραπάνω απόφαση».

Απαγόρευση Γύρος Αρβανιτιάς

Η τοποθέτηση της πόρτας βέβαια δεν θα μπορέσει να εμποδίσει αυτούς που θα καταφέρουν να πηδήξουν πάνω από τα κάγκελα, συνεπώς είναι και προσωπική ευθύνη του καθενός να τηρήσει την απαγόρευση για την δική του ασφάλεια. 

Διαβάστε Επίσης: Παίζουν με το θάνατο στο γύρο της Αρβανιτιάς

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.