Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ομάδα επαγγελματιών καταστημάτων εστίασης Ερμιόνης

Κλείνουν τα εστιατόρια στην Ερμιόνη

Μόνοι τους έλαβαν την απόφαση επαγγελματίες καταστημάτων εστίασης

Κλειστά θα είναι από αύριο Σάββατο 14 Μαρτίου στην πλειοψηφία τους τα καταστήματα εστίασης της Ερμιόνης, μετά από απόφαση των ίδιων των επαγγελματιών.

Η απόφαση λήφθηκε από πρωτοβουλία ομάδας επαγγελματιών καταστημάτων εστίασης της πόλης, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα του Κοινοτικού Συμβουλίου, επαγγελματίες με θέμα την πρόληψη και τη λειτουργία των καταστημάτων τους την τρέχουσα περίοδο.

Η σχετική ανακοίνωση δημοσιεύτηκε πριν από λίγο στους Ιχνηλάτες:

Σήμερα Παρασκευή 13/03/2020 κατόπιν πρωτοβουλίας ομάδας επαγγελματιών καταστημάτων εστίασης της πόλης μας συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα του Κοινοτικού Συμβουλίου όλοι οι επαγγελματίες με θέμα την πρόληψη και τη λειτουργία των καταστημάτων τους την τρέχουσα περίοδο.
Κατόπιν εκτεταμένης συζήτησης αποφασίστηκε κατά συντριπτική πλειοψηφία για λόγους ατομικής, συλλογικής και κοινωνικής ευθύνης απέναντι στους εργαζόμενους των καταστημάτων, τους πελάτες και συμπολίτες, τα καταστήματα να παραμείνουν κλειστά από αύριο Σάββατο 14/03/2020 έως Δευτέρα 23/03/2020. 
Πέραν τούτου για τις οποιεσδήποτε νεότερες ενέργειες θα ακολουθηθούν με ευλάβεια οι αποφάσεις της κεντρικής κυβέρνησης. Η απόφαση είναι συλλογική και πέραν τούτου ο κάθε συνάδελφος επαγγελματίας αναλαμβάνει την προσωπική του ευθύνη εάν και εφόσον θέλει να διαφοροποιηθεί.
Με επιθυμία των καταστηματαρχών που συγκεντρώθηκαν το ανωτέρω δελτίο τύπου συντάχθηκε και δημοσιεύεται με ευθύνη του Προέδρου της Κοινότητας Ερμιόνης.

Banner Home Design

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.