Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Home design μακέτα

Μητσοτάκης Παναγιωτοπούλου

Κλειδώνει η υποψηφιότητα της Ελένης Παναγιωτοπούλου

Μέχρι τις 10 Ιανουαρίου ανακοινώνει τα ψηφοδέλτια για τις βουλευτικές εκλογές ο Μητσοτάκης.

Μέχρι τις 10 Ιανουαρίου ανακοινώνει ο Μητσοτάκης τα ψηφοδέλτια ενόψει των εκλογών του 2019, με ανακοινώσεις αρκετών νέων προσώπων που θα πολιτευθούν για πρώτη φορά.

Όπως αποκάλυψε ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας τα ψηφοδέλτια για τις εκλογές θα αποτελούν συνδυασμό έμπειρων και νέων στελεχών. «Θα ξεκινήσουμε από τις 10 Ιανουαρίου, οπότε συμπληρώνονται τρία χρόνια από την εκλογή μου στην προεδρία της Νέας Δημοκρατίας. Ανακοινώνοντας δεκάδες καινούρια στελέχη που θα πολιτευθούν για πρώτη φορά με την παράταξή μας. Στη συντριπτική τους πλειονότητα είναι νεο-εισερχόμενοι στην πολιτική. Συμβολίζουν ατομικά ο καθένας και η καθεμία, αλλά και συλλογικά όλοι μαζί, όχι μόνο την ανανέωση αλλά και το άνοιγμα της Νέας Δημοκρατίας στην κοινωνία».

Στην Αργολίδα ο Γιάννης Ανδριανός ως εκλεγμένος βουλευτής θα είναι και πάλι υποψήφιος, ενώ κλειδώνει και η υποψηφιότητα της Ελένης Παναγιωτοπούλου. 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.