Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
ARGOLIDA CLASSIC RALLY REGULARITY 2019

Κλασικά αυτοκίνητα σε εντυπωσιακές ειδικές διαδρομές σε Ναύπλιο και Επίδαυρο

Ποιοι ξεχώρισαν στο Argolida Classic Rally Regularity

Σε ένα από τα ομορφότερα σημεία του Ναυπλίου στην Πλατεία Φιλελλήνων απέναντι από το Μπούρτζι δόθηκε την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου στις 10:30 η εκκίνηση του αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος REGULARITY Ιστορικών "Argolida Classic Rally Regularity 2019" μια συνεργασία της Α.Λ.Μ.Α. 4Χ4 Ναυπλίου και του ΔΟΠΠΑΤ του Δήμου Ναυπλιέων, υπό την αιγίδα της ΟΜΑΕ.

Στο πρώτο σκέλος του αγώνα τα πληρώματα μετά από δυο ώρες οδήγησης και 4 εντυπωσιακές ειδικές διαδρομές Δρέπανο, Καρναζέικα, Καρατζά και Αγία Ελένη έφτασαν στην Αρχαία Επίδαυρο για ανασυγκρότηση. Το δεύτερο σκέλος συνεχίστηκε με άλλες 4 συναρπαστικές ειδικές διαδρομές Αδάμι , Άγιο Αντώνιο , Άγιο Αδριανό, Άγιο Δημήτριο και ολοκληρώθηκε με τα πληρώματα να βλέπουν την καρό σημαία του τερματισμού στο πολυχώρο του Φουγάρου στο Ναύπλιο.

ARGOLIDA CLASSIC RALLY REGULARITY 2019

ARGOLIDA CLASSIC RALLY REGULARITY 2019

Νικητές του αγώνα στην γενική κατάταξη οι Αρβανίτης Νικόλας – Χαραλαμπάκη Ιωάννα με Lancia Fulvia Coupe, στην δεύτερη θέση οι Γεωργοσόπουλος Αριστείδης – Κόντοπος Νίκος με Matra Talbot Murena και στην τρίτη θέση οι Δούρος Αναστάσιος – Γεωργακόπουλος Γεώργιος με Mini Cooper.

Μετά την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων ακολούθησε η τελετή απονομών και πάρτι προς τιμή των αγωνιζομένων, όπου σε πολύ φιλική ατμόσφαιρα δεν έλειψαν οι ανταλλαγές πειραγμάτων και εμπειριών εκφράζοντας όλοι με αυτόν τον τρόπο την ικανοποίηση και τις άριστες εντυπώσεις τους από τον αγώνα. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο αντιδήμαρχος Ναυπλιέων και αντιπρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Σταύρος Γαβρήλος.

ARGOLIDA CLASSIC RALLY REGULARITY 2019

ARGOLIDA CLASSIC RALLY REGULARITY 2019

Τα αποτελέσματα του αγώνα:

ARGOLIDA CLASSIC RALLY REGULARITY 2019

ARGOLIDA CLASSIC RALLY REGULARITY 2019

Banner Home Design

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.