Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κοπή δέντρων Δαλαμανάρα

Κλαδευτήρι σε επικίνδυνα δέντρα γύρω από Άργος και Ναύπλιο

Ασφαλίζει τους δρόμους η Π.Ε. Αργολίδας. Τι θα γίνει με τους ακλάδευτους ευκάλυπτους του ΟΣΕ στον δρόμο Άργους - Ναυπλίου.

Στην αναμόρφωση της κόμης των ευκαλύπτων στον δρόμο Φίχτια - Μυκήνες προχωρά αυτές τις ημέρες η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας.

Το κλάδεμα των παροδίων δέντρων και η κοπή ξερών και επικίνδυνων δέντρων πραγματοποιείται με στόχο την ασφάλεια των χρηστών των οδών.

Χθες κόπηκε μεγάλος αριθμός ξερών κυπαρισσιών στο δρόμο Αγία Ελεούσα - Πυργιώτικα και ξερών πεύκων στην Άρια.

Σήμερα θα κλαδευτούν οι ευκάλυπτοι έξω από το στρατόπεδο Ναυπλίου και ένας μεγάλος ευκάλυπτος έξω από το σούπερ μάρκετ «Κρητικός» στη Δαλαμανάρα.

Όπως σημειώνει ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος: «Για το πρόβλημα των ακλάδευτων ευκαλύπτων στο δρόμο Άργους- Ναυπλίου (Δαλαμανάρα-Μπολάτι) στην πλευρά της σιδηροδρομικής γραμμής, που κυριολεκτικά κρέμονται ύπερθεν του δρόμου, έχουμε αποστείλει έγγραφα στη ΓΑΙΑΟΣΕ, ως έχουσα την κυριότητα και την αρμοδιότητα για την αναμόρφωση της κόμης των ευκαλύπτων, ενημερώνοντας τους για την επικινδυνότητα».

Κοπή δέντρων Δαλαμανάρα

 

Κοπή δέντρων Δαλαμανάρα

Home design

Riviera Banner

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.