Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Epimelitirio Argolidas

ΚΚΕ

ΚΚΕ Αργολίδας: Οι ψήφοι σας θα κατατεθούν από αύριο για την οργάνωση αγώνων

Ευχαριστίες για το 3,56%

Ανακοίνωση για το εκλογικό αποτέλεσμα εξέδωσε η Τ.Ε. Αργολίδας του ΚΚΕ, κάνοντας λόγο για διατήρηση δυνάμεων σε συνθήκες μειωμένων απαιτήσεων και απογοήτευσης. Συγκεκριμένα το ΚΚΕ αναδείχθηκε τέταρτο κόμμα στην Αργολίδα με ποσοστό 3,56%.

Όπως σημειώνεται από την τοπική οργάνωση:

«Εκ μέρους της Τ.Ε Αργολίδας θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι και όσες ψήφισαν το ΚΚΕ και ιδιαίτερα όσους έκαναν αυτό το βήμα για πρώτη και χαιρετίζουμε τα μέλη, τα στελέχη, τους φίλους του Κόμματος και της ΚΝΕ που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για την ενδυνάμωση του ΚΚΕ.

Σε αυτές τις συνθήκες των μειωμένων απαιτήσεων και της απογοήτευσης, το ΚΚΕ διατήρησε τις δυνάμεις του, ήρθε σε επαφή με νέο κόσμο και αυτό αποτελεί μια βάση για την επόμενη μέρα με νέες δυνάμεις στο δρόμο της αντεπίθεσης όπου το ΚΚΕ θα πρέπει να ανταποκριθεί στις ανάγκες οργάνωσης της πάλης ακόμα πιο αποφασιστικά, για να ασκήσει δυναμική αντιπολίτευση προς όφελος των εργαζομένων.

Οι συνθήκες των εκλογών, όπως και των ευρωεκλογών πριν ένα μήνα, αποτύπωσαν ένα νέο συσχετισμό μεταξύ των αστικών κομμάτων με κύριο χαρακτηριστικό την υπεροχή της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ και επομένως την κυβερνητική εναλλαγή, χωρίς όμως ουσιαστική αλλαγή πολιτικής, με ταυτόχρονη ενίσχυση του διπολισμού, αλλά και μια συνολική τάση συντηρητικοποίησης.

Οι ψήφοι του ΚΚΕ θα κατατεθούν από αύριο το πρωί σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά, στα σχολεία, στις σχολές για την οργάνωση αγώνων για να εμποδιστούν νέα μέτρα, για την ανακούφιση όλων όσοι υποφέρουν.

Όλες και όλοι ξέρουμε πως τα δύσκολα δεν τέλειωσαν. Όλοι νιώθουμε ότι το παραμύθι της "μεταμνημονιακής εποχής" και της "δίκαιης ανάπτυξης" δεν αφορά την καθημερινότητα του λαού μας.

Το ΚΚΕ με όλες του τις δυνάμεις, μέσα και έξω από τη Βουλή, θα αντιπαλέψει και τη νέα κυβέρνηση από τη σκοπιά μόνο των εργατικών - λαϊκών αναγκών, θα πρωτοστατήσει στην οργάνωση των αγώνων της εργατικής τάξης, των λαϊκών τμημάτων των μεσαίων στρωμάτων ενάντια στην ολομέτωπη επίθεση του κεφαλαίου, της ΕΕ, του ΝΑΤΟ, για να ανοίξει ο δρόμος για την πραγματική ανατροπή».

Riviera Banner

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.