Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Banner Επιμελητήριο Αργολίδας

Εικόνα
Οι κίτρινες γαλοπούλες της Κενούπολης

Kίτρινες γαλοπούλες από την Κενούπολη στο Άργος

Μία ξεκαρδιστική παράσταση κουκλοθέατρου από το ΕΠΑΛ Κρανιδίου

Την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου παρουσιάστηκε το κουκλοθέατρο με τίτλο «Οι κίτρινες γαλοπούλες της Κενούπολης», στο 2ο και 3ο Γυμνάσιο Άργους σε 3 μοναδικές παραστάσεις από τους μαθητές/-τριες του ΕΠΑ.Λ Κρανιδίου και τους αεικίνητους καθηγητές τους Αντιγόνη Λασκαρίδου και Πέτρο Καραίσκο.

Οι κίτρινες γαλοπούλες της Κενούπολης

Οι κίτρινες γαλοπούλες της Κενούπολης

Το ξεκίνημα

Τρία μοναδικά απογεύματα, μια φανταστική ομάδα από μαθητές/-τριες του  ΕΠΑ.Λ Κρανιδίου και των καθηγητών τους Αντιγόνης Λασκαρίδου και Πέτρου Καραίσκου. Με κέφι, σύστημα και ταλέντο, δημιούργησαν τους πρωταγωνιστές της παράστασης. Έξι κούκλες "βρήκαν τον εαυτό τους". Το έργο της ομάδας θα παρουσιαστεί στο κοινό στη διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.

Οι κίτρινες γαλοπούλες της Κενούπολης

Η υπόθεση

Σε κάποια πόλη οι άνθρωποι έχουν χάσει το μέτρο και το νόημα. Σε κάποια πόλη ο καταναλωτισμός θεοποιήθηκε και αντικατέστησε αξίες όπως η αληθινή φιλία. Φυσικά, εμείς δεν ζούμε στην Κενούπολη. Και καμία σχέση δεν έχουμε με όλα αυτά.

Η Θεοδώρα όμως, ζει στην Κενούπολη κόντρα στο ρεύμα. Και ονειρεύεται μια αληθινή φιλία. Άραγε υπάρχει άγιος Βασίλης για να της τη χαρίσει;

Οι κίτρινες γαλοπούλες της Κενούπολης

Συντελεστές:

Τζέσικα: Μαρίνα Σχοινά
Μάρθα: Μαρία Σκλαβούνου
Μπαμπάς: Αντριάν Μαρτζινεάν, Παναγιώτης Οικονομόπουλος
Μαμά: Μαρία Καρανικόλα
Θεοδώρα: Γεωργια Κατσόρχη, Μαρία Καρανικόλα
Άγιος Βασίλης: Άντι Μουχαμέτι, Άλεξ Ανικουλασέι
Αφηγητές: Ευδοκία Μιμίνου, Κατερίνα Δημαράκη
Ηχοληψία: Πέτρος Μπινιάρης

Κατασκευή Κούκλας-σκηνικά: Κατερίνα Δημαράκη, Κέλλυ Μπεκατώρου, Γεωργία Κατσόρχη, Αντριάν Μαρτζινεάν, Κοσμίν Τάτου, Μανώλη Αντρέα, Οικονομόπουλος Παναγιώτης, Τζούλια Μέτσο, Κατερίνα Σερέτη, Άντζελα Τσενάι, Αντελίνα Ντουράι, Πέτρος Μπινιάρης, Ευδοκία Μιμίνου, Μαρίνα Σχοινά, Τασία Δημαράκη, Γκέρτα Τσάνι, Ζαχαρίας Παπούλιας, Μαρία Σκλαβούνου και Σπυριδούλα Ζέρβα.

Οι κίτρινες γαλοπούλες της Κενούπολης

Οι μαθητές ευχαριστούν τους Συλλόγους Καθηγητών, τους Διευθυντές κ. Παρασκευά Τριανταφύλλου και Δέσποινα Μπαράτση των δύο σχολείων που τους φιλοξένησαν, καθώς και τον Αργύρη Καραγιάννη Διευθυντή του ΕΠΑ.Λ Κρανιδίου.

Επίσης ευχαριστούμν θερμά τον τομέα ηλεκτρολογίας και τους Γκουρίντερ Σίνγκ, Οδυσσέα Ζεγκάι, Βασίλης Ελένης, Ιντριτ Μουσκάι, Κούρτι Έρβιν, Γιαννακόπουλο Αλέξανδρο και Πέτρο Καραίσκο για την κατασκευή και την εγκατάσταση φωτισμού σκηνής.

Οι κίτρινες γαλοπούλες της Κενούπολης

Επόμενο ραντεβού με το κοινό την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου στις 11:30 στο Φουγάρο, με δύο παραστάσεις και Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την χορωδία του 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου με την διεύθυνση της καθηγήτριας Ευαγγελίας Μαρλαγκούτσου.

Οι κίτρινες γαλοπούλες της Κενούπολης

 

 

Κοντός Banner

Αφίσα Μουσικού Σχολείου

 

Εικόνα

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.