Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Σκυλί Ναύλιο

Κίνδυνος τροχαίου από ...σκύλο στο Ναύπλιο! (Vid)

Αδέσποτο κυνηγάει οχήματα στο λιμάνι του Ναυπλίου
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠαρ. 9 Αυγ. 2019
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Αρκετές είναι οι καταγγελίες που φθάνουν κατά καιρούς στο anagnostis.org αναφορικά με τα αδέσποτα στο Ναύπλιο, είτε έχουν να κάνουν με την βάναυση αντιμετώπιση των σκύλων από ανθρώπους (που είναι και το συχνότερο φαινόμενο), είτε έχουν να κάνουν με επιθετικές κινήσεις των ζώων απέναντι σε ανθρώπους και οχήματα. 

Σύμφωνα με νέα καταγγελία, αδέσποτο σκυλί που κινείται πέριξ του λιμανιού, κυνηγάει αυτοκίνητα και δίκυκλα με ενδεχόμενο κάποια στιγμή την πρόκληση τροχαίου ατυχήματος.

Όπως καταγγέλει αναγνώστης μας με σχετική επιστολή του στη στήλη «Παράπονα στον Δήμαρχο», παραθέτοντας και σχετικό βίντεο:

Το σκυλί που βλέπετε στις φωτογραφίες βρίσκεται στο λιμάνι του Ναυπλίου και είναι αρκετά επικίνδυνο επειδή κυνηγάει συνεχώς οχήματα. 

Νομίζω ότι ήδη το σκυλί είναι αρκετά επικίνδυνο εφόσον κυνηγάει μηχανάκια και αυτοκίνητα και μάλιστα έξω από γνωστό σουβλατζίδικο της πόλης του Ναυπλίου.

Πράγμα επικίνδυνο γιατί οι πρώτοι που κινδυνεύουν είναι οι ντελιβεράδες που δεν φταίνε στην τελική και σε τίποτα.

Νομίζω ότι ο Δήμος Ναυπλίου πρέπει άμεσα να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να απομακρυνθεί από εκεί το σκυλί πριν συμβεί κάποιο σοβαρό ατύχημα γιατί τότε θα είναι αργά.

 

Bloggers Αναγνώστης

Φόρμα μικρές αγγελίες

Συνταγές μαγειρικής

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.