Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Δημοτικό Σχολείο Πορτοχελίου

Κινδυνεύουν οι μικροί μαθητές στο Δημοτικό Σχολείο Πορτοχελίου

Πέφτουν σοβάδες στα κεφάλια τους - Ανάστατοι γονείς και δασκάλοι - Παρέμβαση Ανδριανού.
Profile picture for user admin
από anagnostis team
ΔημοσιεύτηκεΠέμ. 16 Ιαν. 2020
κανέναΣΧΟΛΙΟ

Το μείζον πρόβλημα των κτιριακών υποδομών του Δημοτικού Σχολείου Πορτοχελίου θέτει με έγγραφό του ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Πορτοχελίου, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως πέφτουν σοβάδες που θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα μαθητών και εκπαιδευτικών.

Για το θέμα έκανε Αναφορά ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ανδριανός απευθυνόμενος προς τον Υπουργό Εσωτερικών Π. Θεοδωρικάκο και την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως.

Το κείμενο της Αναφοράς έχει ως εξής:

«Με την παρούσα Αναφορά, σας κοινοποιώ συνημμένως το από 13/1/2020 έγγραφο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Πορτοχελίου που μου απεστάλη και παρουσιάζει το μείζον πρόβλημα των κτιριακών υποδομών του σχολείου, το οποίο λειτουργεί ως δεκαθέσιο σε κτίριο που ανεγέρθη στις αρχές της δεκαετίας του 1980 με προδιαγραφές τριθέσιου σχολείου.

Δεδομένου του ότι πέραν όλων των άλλων, προσφάτως σημειώθηκαν περιστατικά πτώσης σοβάδων που θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα μαθητών και εκπαιδευτικών, σας καλώ να εξετάσετε με την προσήκουσα προσοχή τα διαλαμβανόμενα στο ως άνω έγγραφο, ώστε να δρομολογηθεί η λύση αυτού του σοβαρού προβλήματος».

 

Εικόνα
Be a blogger

 

Εικόνα
Μικρές Αγγελίες

Εικόνα

 

ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ

Το περιεχόμενο αυτού του πεδίου παραμένει ιδιωτικό και δε θα εμφανίζεται δημόσια.

HTML με περιορισμούς

  • Επιτρεπόμενες ετικέτες HTML: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Αυτόματες αλλαγές γραμμών και παραγράφων.
  • Οι διευθύνσεις ιστοσελίδων και οι διευθύνσεις email μετετρέπονται σε συνδέσμους αυτόματα.